Čime se bavimo?

Program EduTech škole namenjen je najmlađim uzrasta osnovne i srednje škole. Polaznici su grupisani po uzrastu. Program škole traje 4 godine (8 semestara) za sve polaznike.
Nastava je organizovana dva puta nedeljno – ukupno 112 školskih časova godišnje (56 dvočasa) i zamišljena je tako da prati sve raspuste i neradne dane (praznike) u skladu sa obaveznom nastavom u osnovnim i srednjim školama. U grupi ima od 10-14 polaznika. Više o programu škole možete pročitati ovde.
Nastavni plan za 4 godine školovanja obuhvata:
Rad sa algoritmima – osnovni i napredni logički problemi.
Osnove strukturiranog programiranja – rad sa C, C++, Python .
Objektno orijentisano programiranje – razvoj Java aplikacija.
Razvoj Windows aplikacija – rad u C# programskom jeziku.
Web dizajn – kreiranje web sajtova pomoću HTML5, CSS3, Javascript, Jquery i Bootstrap tehnologija.
Web programiranje – razvoj Web aplikacija koristeći Java Spring Boot, MySQL + Mongo, Angular4 i React tehnologije.
WordPress , MIT APPInventor, NodeJS …

Nastavu u EduTech školi programiranja drže predavači sa višegodišnjim iskustvom kako u programiranju, tako i u držanju nastave iz informatike deci uzrasta osnovne i srednje škole.
Tokom školske godine učenici sakupljaju poene radeći domaće zadatke , testove i finalni projekat. Nagrađuje se i aktivnost na času, rešavanje mini-zadataka u toku same nastave.

Predavanja su organizovana interaktivno i osmišljena za rad u grupi. Materijali su prilagođeni određenom uzrastu. Od samog početka decu učimo, kako timskim radom kroz simuliciju radne atmosfere i raspodelu zadataka/problema, tako i inicijativnim samostalnim radom kroz domaće zadatke koje dobijaju tokom godine.

Na kraju godine učenik dobija sertifikat o stečenom znanju za tu godinu.

EduTech škola računara posebno ceni zalaganje učenika koji su uspeli da svoje prethodno stečene sposobnosti u osnovnom ili srednjem obrazovanju dokažu u drugim prirodnim naukama (matematika, informatika, biologija i hemija).

EduTech škola će učenicima koji su u školskoj godini na državnim takmičenjima osvojili neko od prva tri mesta, obezbediti nastavu u trajanju od mesec dana bez novčane nadoknade.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Kurs računara i informatike /
Kurs Web dizajn I /
Kurs Web dizajn II /
Kursevi Osnova mreža, arhitektura i komponente /