Čime se bavimo?

Osnovne delatnosti FTN Informatika doo su razvoj softvera i obuka iz programiranja. Naši zaposleni imaju veliko iskustvo u edukaciji i različitim oblastima softverskog inženjerstva i informacionih tehnologija. Duži niz godina se uspešno bavimo realizacijom projekata iz domena softverskog inženjerstva. Razvijali smo velike softverske proizvode za razne klijente i različite domene primene.

Od 2014. smo delatnost proširili na neformalno obrazovanje u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, kroz organizaciju kurseva osnovnog i naprednog programiranja. Počeli smo sa jednim kursom (Java web development) i u roku od 3 godine u ponudu uvrstili još 10 kurseva iz domena razvoja, testiranja softvera i sistemske administracije.

Kursevi su intenzivnog karaktera i namenjeni su osposobljavanju polaznika za zaposlenje u IT sektoru. Planovi i programi kurseva kreirani su u saradnji sa IT kompanijama i prilagođeni su potrebama tržišta.
Polaznici koji uspešno savladaju kurseve naprednih tehnologija, pozivaju se na intervjue za zaposlenje u kompanijama IT sektora sa kojima FTN Informatika doo ima saradnju.
U prethodnom periodu kurseve smo organizovali razvijajući brend Aleph. Odlučili smo da ubuduće za ime brenda koristimo FTN Informatika kao zvaničan naziv kompanije koja stoji iza organizacije kurseva.
Dvoumite se koji je kurs odgovarajući za Vas?
Ako niste sigurni koji kurs biste trebali da upišete, kontaktirajte nas kako bismo Vam dali dodatne informacije. Svakog ponedeljka od 13:30 časova stojimo Vam na raspolaganju za razgovor (uz prethodnu najavu e-mailom). Ukoliko Vam ovaj termin ne odgovara, možete zakazati razgovor u nekom drugom terminu. Nudimo Vam i mogućnost besplatnog testiranja kako biste mogli da utvrdite da li već imate predznanje za učenje naprednih tehnologija.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Osnove programiranja /
Java Web Development /
Front-End Development /
Test Development /
.NET Development /
Android Development /
Grafički dizajn /
Baze podataka /
iOS App Development /
Kurs Linux /