Contatto logo
Contatto škola italijanskog jezika

Čime se bavimo?

Naš centar osnovan je 20. maja 2010. Jedan tako veliki početak samo je produžetak našeg rada i entuzijazma i korak dalje na dugogodišnjem putu usavršavanja!

Naše osnovne delatnosti su italijanski jezik i kuhinja. U radu težimo novim i savremenim pristupima, konstantno gajeći kompetentnost, posvećenost i entuzijazam kao osnovne osobine.

Naš tim čini stručni kadar sa značajnim iskustvom na polju didaktike i kuvanja, tim koji se konstantno usavršava, kako kod nas tako i u inostranstvu.

Italijanski uz kuvanje

Kurs italijanskog jezika gde učimo lako, učestvujemo i zabavljamo se! Ako želite da naučite ili usavršite italijanski jezik i ljubitelj ste mediteranske kuhinje, na pravom ste mestu! Doživite jezičko i gastronomsko iskustvo jedinstveno u Beogradu.
Kurs italijanskog jezika uz kuvanje je osmišljen ZA SVE NIVOE, sa željom da se jedan proces kao što je učenje jezika, sam po sebi interesantan i intenzivan, dopuni sa upoznavanjem italijanske kuhinje.

Cilj kursa – cilj ovog kursa je da polaznici savršeno ovladaju italijanskim jezikom i, sada već najbitnijim elementom praktične kulture, kuvanjem. Pored jezičkih znanja predviđenih za nivo koji se pohađa, naši polaznici uče i kako se spremaju tipična jela sa italijanskog menija: antipasti (predjela), primi piatti (prvo jelo), secondi piatti (drugo, glavno jelo) i dessert. I to na italijanskom, naravno!

Opšti italijanski jezik

Na kursu italijanskog jezika u školi Contatto čas počinje mirisom sveže pripremljenog espresa i frazama italijanskog koje se još sa vrata izgovaraju. I naravno, osmehom i vedrinom!

Ako želite da naučite italijanski jezik možete se odlučiti za naše kurseve italijanskog jezika, grupne ili individualne. Kod ovih poslednjih nudimo vam i mogućnost časova preko Skajpa koji su svojevrstan ugođaj i mogućnost da uštedite dragoceno vreme ako živite u inostranstvu ili ste na putu, a želite da održite kontinuitet.

Poslovni italijanski jezik

Kurs poslovnog italijanskog jezika je namenjen kako studentima tako i poslovnim ljudima koji zele da savladaju poslovni italijanski jezik i kulturu kako bi aktivno učestvovali u inokorespondenciji i kako bi se sa lakoćom snalazili u profesionalnim krugovima.

Ako želite da usavršite vaš poslovni italijanski jezik možete se odlučiti za grupne ili individualne časove. Kod ovih poslednjih nudimo vam i mogućnost časova preko Skajpa koji su svojevrstan ugođaj i mogućnost da uštedite dragoceno vreme ako živite u inostranstvu ili ste na putu, a želite da održite kontinuitet.

Nudimo vam novine i svežinu koju ćete odmah prepoznati!!!

Posetite nas!

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremljene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Online nastava

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Italijanski uz kuvanje /
Opšti italijanski /
Poslovni italijanski /

Video prezentacija