Dante 034 - Škola italijanskog jezika logo
Dante 034 - Škola italijanskog jezika cover

Čime se bavimo?

Škola italijanskog jezika DANTE 034 je specijalizovana škola za učenje italijankog jezika u Kragujevcu sa najraznovrsnijim programom nastave i modernim didaktičkim sredstvima. Svi programi su prilagođeni potrebama pojedinca, savremenog društva i tempu života. Nudimo grupnu, individualnu, poluindividualnu nastavu, standardne, intenzivne programe učenja, specijalizovane i poslovne kurseve, pripremnu nastavu za polaganje međunarodnih ispita, pomoć u školskoj i fakultetskoj nastavi, učenje jezika samo vikendom za poslovne i zauzete polaznike, on line učenje putem Skypa.

Takođe, pružamo i uslugu IN HOUSE učenja jezika koja važi za preduzeća, gde predavač drži nastavu u prostorijama klijenta po programu koji je TAILOR MADE, odnosno “skrojen”, napravljen po meri, odnosno prilagođen baš potrebama tog preduzeća u smislu terminologije jezika, tempa izvođenja nastave, broju polaznika po grupi…

Školarci

ZA NAŠE DRAGE ŠKOLARCE IMAMO SPEC. PROGRAM: CORSO SCOLASTICO namenjen školarcima od 15-19 godina koji uče italijanski jezik kao drugi strani jezik u školi. Naša nastava prati plan i program u zvaničnom školstvu i sastoji se od pomoći u savlađivanju gradiva, vežbanju i komunikaciji kojoj se u zvaničnom obrazovanju slabo poklanja pažnja.

Pošto deca već uče italiajnski jezik u školi, šteta je da sve ostane samo na gramatici i učenju za ocenu, ovako će kroz naš program naučiti da pričaju i komuniciraju na ovom jeziku. Nastava je grupna i sastoji se od 6-8 polaznika, odvija se jednom nedeljno u trajanju od 60 minuta i traje tokom cele školske godine. Mesečna rata je 1.400 dinara.

Škola italijanskog jezika DANTE 034 često organizuje i PROMO KURS A1/1 po ceni od 2.700 dinara, 7 nedelja sa uračunatim sertifikatom na italijsnkom i srpskom jeziku. Nastava se izvodi u grupi do 8 polaznika,a cilj ovog programa je da se polaznici upoznaju sa samim jezikom, nastavom, i da nauče najosnovnije reči za prvo snalaženje u komunikaciji. Postoji mogućnost nastavka učenja jezika na višim nivoima.
Škola italijanskog jezika Dante poseduje program prilagođen međunarodnoj standardizaciji jezika A1-C2 nivo. Cilj svakog programa je brzo osposobljavanje polaznika za usmeno i pismeno sporazumevanje.

Predavači škole Dante 034 su profesori sa bogatim pedagoškim iskustvom, kao i sa iskustvom u prevodilačkom sektoru, tako da škola italijanskog jezika Dante pruža i usluge prevođenja sa srpskog na italijanski jezik i obrnuto.

Ono što nas izvdaja od drugih škola jeste bogat i raznovrstan program učenja italiajnskog jezika, in house i tailor made varijante, fleksibilnost u odabiru programa, ljubaznost, spremnost na dogovor, bogato pedagoško iskustvo predavača.
Škola se nalazi na mirnoj lokaciji blizu centra, Velikog parka, TC Plaza i daje prijatnu atmosferu učenja i družanja.

Očekijemo Vas!
Vaša nova omiljena škola DANTE 034

  • Tradicionalna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Italijanski jezik A1 – C2
CORSO SCOLASTICO za školarce od 15 – 19 godina
IN HOUSE – za preduzeća program TAILOR MADE