mein-dein-skola-stranih-jezika
large - mein dein skola stranih jezika

Čime se bavimo?

Naš posao je da Vas inspirišemo i da Vam pomognemo na jezičkom putovanju. Uz naše iskusne predavače, naučićete strane jezike u rekordnom roku i upoznaćete se sa običajima i stilom života zemlje čiji jezik učite. Studirali smo lingvistiku u Srbiji i inostranstvu i znamo kako to da postignete. Godine 2012. osnovali smo Centar za strane jezike MEIN UND DEIN  i ubrzo postali prepoznatljivi po efikasnim metodama, stručnosti i entuzijazmu.

Na kraju A nivoa stranih jezika razumećete svakodnevne izraze i jednostavne rečenice o realnim stvarima. Moćićete da govorite o sebi i svojoj porodici. Koristićete reči koje su bitne za Vas kao što su posao, slobodne aktivnosti i putovanja.

Na B nivou stranih jezika govorićete o poznatim temama i Vašim ličnim interesovanjima. Osnovna komunikacija i standardni dijalekt neće više predstavljati problem.  Opisivaćete lična iskustva, događaje i snove. Objašnjavaćete svoje ambicije i mišljenja. Ubrzo ćete razumeti sve kompleksnije tekstove i razgovore. Vaš nivo razumevanja omogućiće Vam neometanu interakciju sa maternjim govornicima.

Napredni nivo – C nivo stranih jezika – proširiće Vaš vokabular koji će Vam omogućiti razgovor na široki spektar tema vezanim za opšte, profesionalne i akademske situacije. Greške su sve manje i Vaš govor je fluentniji i prirodniji. Bićete u stanju da povezujete različita stanovišta i indirektna značenja složenih tekstova. Bićete u stanju da pružite koherentna objašnjenja i sintezu informacija na osnovu više izvora. Očekujemo Vas!

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Online nastava

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Strani jezici  početni / srednji / viši