Vera Lingua logo
Vera Lingua škola stranih jezika

Čime se bavimo?

Vera Lingua je rezultat dugogodišnjeg rada tima entuzijasta u nastavi stranih jezika. Kod nas se nećete osećati kao da ste opet u školskoj klupi jer se trudimo da što više stvorimo prirodnu atmosferu, podstaknemo učenike da sami doprinesu nastavi i da im časovi budu relaksacija, a ne obaveza!

Svaki dan dolazimo na posao sa ciljem: da Vas naučimo svemu što znamo. I kada se vratite sa puta ponosni što ste komunicirali na engleskom, kada upišete univerzitet u Kanadi zahvaljujući položenom međunarodnom jezičkom ispitu, kada napišete mail šefu na nemačkom jeziku bez ijedne greške, kada u Parizu naručite kroasane na graciznom francuskom, kada zahvaljujući IELTS testu engleskog jezika dobijete vizu za Australiju – tada mi mirno spavamo jer smo dobro uradili svoj posao.

Kako bismo postigli sve gore navedeno, oslanjamo se na Zajednički evropski referentni okvir za jezike, na osnovu koga organizujemo našu nastavu. Koristimo priznate izdavače udžbenika, audio i vizuelne materijale koje ih prate, kao i dodatne materijale. Sastajemo se vikendima i raspravljamo o promenama u metodici nastave i najboljim načinima da ih primenimo kod naših učenika. Procenjujemo nove udžbenike i diskutujemo o dodatnim materijalima. Uživamo smišljajući nove igrice za časove; razmatramo nove načine da Englezima predstavimo Present Perfect; raspravljamo o nemačkom akuzativu i načinima na kojima se on može približiti našim učenicima.

Sve u svemu – trudimo se da svaki Vaš čas bude ispunjen kvalitetom, smehom i pozitivnom atmosferom.

NAŠ METOD

Mi ne smatramo da je tradicionalno loše; štaviše, iskustvo je pokazalo da neke tradicionalne pristupe nastavi ne treba menjati. Ipak, volimo da se stalno usavršavamo i da pratimo promene u nastavnom procesu, a u tome nam pomažu brojni seminari i konferencije. Gotovo stalno izlaze novi udžbenici, materijali i pomagala pri učenju i želimo da budemo u toku sa svim promenama u našoj profesiji.

Naš Centar ponosi se timom profesora koji su najviše zaslužni za naš uspeh. Iako je fakultetska diploma važna, mnogo je važnije to što naši profesori poseduju pedagoški pristup u radu sa učenicima i iskustvo u primeni metodike nastave. Što je još važnije, tokom sivog kišnog dana uz šoljicu kafe ili toplog čaja porazgovaraće sa Vama na ciljanom jeziku o svemu što Vas muči, a onda Vas polako uvesti u neku drugu materiju i pomoći Vam da potpuno zaboravite na kišu.

Na samom kraju, naš konačni cilj je zadovoljan učenik. Stoga, želimo da se napredak oseti već posle nekoliko časova. Trudimo se da Vas uključimo u nastavu što je više moguće, da osluškujemo Vaše predloge i zajedno doprinesemo da nam časovi budu što zanimljiviji i dinamičniji.

Posetite nas i uverite se u našu priču!

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremljene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Online nastava

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

 

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1-C2
Nemački jezik A1-C2
Francuski jezik A1-C2
Španski jezik A1-C2
Portugalski jezik A1-C2
Italijanski jezik A1-C2
Ruski jezik A1-C2
Srpski za strance A1-C2
Pripreme za međunarodne ispite /