Čime se bavimo?

Globe No 1 – Škola sranih jezika počela je sa radom u septembru 2012. godine na dve lokacije u Zemunu. Polaznicima svih uzrasta – predškolci, osnovci, srednjoškolci, studenti, odrasli – nudimo individualne ili grupne kurseve engleskog, nemačkog, italijanskog i ruskog jezika. Takođe, organizujemo pripreme za polaganje Kembridž i TOEFL ispita, kao i prijemnog ispita za Filološku gimnaziju i Filološki fakultet.

Poznavanje i aktivno korišćenje više stranih jezika postalo je normalna pojava u savremenom društvu. Iako je engleski jezik i dalje neprikosnoven, sve je veća potražnja za osobama koje govore nemački ili ruski jezik. Ukoliko i Vi želite da naučite neki od najpoplarnijih svetskih jezika ili obnovite već stečeno znanje, Globe No 1 – Škola sranih jezika je prava adresa za Vas.

U ponudi naše škole nalaze se kursevi za svaki stepen obrazovanja:
-Engleski jezik
-Nemački jezik
-Italijanski jezik
-Ruski jezik

Globe No 1 – Škola sranih jezika organizuje se u malim grupama, što svim polaznicima omogućava da aktivno učestvuju i sa lakoćom savladaju gradivo. Tokom rada na času podjednako se posvećuje pažnja razvoju svih jezičkih veština: čitanje, pisanje, izgovor, pravilna i tečna komunikacija na odabranom jeziku.

Tim predavača škole Globe No 1 čine diplomirani profesori jezika i književnosti Filološkog fakulteta u Beogradu koji poseduju dugogodišnje iskustvo u radu sa polaznicima svih uzrasta. U nastavi koristimo savremene udžbenike vodećih britanskih izdavača Longman-Pearson, Mc Millan, Oxford, University press, Express publishing…, što polaznicima omogućava da na zanimljiv i kreativan način steknu nova znanja. Kao saradnik HIPPO centra, škola Globe No 1 je učestvovala u organizaciji međunarodnog HIPPO takmičenja na kome su učenici naše škole ostvarili izvanredne rezultate. NOVINA u ponudi škole su redovna predavanja kolege iz Irske koji je native speaker.

Takođe, nudimo mogućnost organizovanja individualne nastave za sve uzraste.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1 – C2
Nemački jezik A1 – C2
Italijanski jezik A1 – C2
Ruski jezik A1 – C2