Čime se bavimo?

Šta je Solfins 3D Akademija?

3D Akademija je jedinstveno mesto gde možete da dobijete znanje iz oblasti 3D tehnologija, CAD/CAM softvera, razvoja proizvoda, programiranja CNC mašina, reverznog inženjeringa, 3D štampe, 3D skeniranja. Pored toga dobijate i znanja iz određenih industrijskih grana i pripremu za vaš novi posao. Naše lokacije su Beograd i Kragujevac, a u bliskoj budućnosti otvaramo ispostave u Novom Sadu i Nišu.

Zašto Solfins 3D Akademija?

Pronađi dobro plaćen posao, poboljšaj poziciju u firmi, unapredi poslovanje svoje firme ili razvij potrebne veštine da otvoriš sopstveni biznis. 3D Akademija vam nudi karijeru i razvojni put, bilo da ste još uvek učenici, studenti ili inženjeri. Za svaku diplomu su vam potrebni bodovi, koje možete sakupiti u kontinuitetu kroz jedan semestar ili ih sakupljati postepeno u skladu sa finansijskim mogućnostima. Na kraju dobijate diplomu i zvanje i našu preporuku za pronalaženje posla. Mi vas ne učimo da koristite softver ili mašinu već da radite konkretan posao sa softverom i mašinom kao alatima.

Obuke i kursevi

SolidWorks, Catia, SolidCAM i drugi kursevi koje izvodimo u našem trening centru se fokusiraju na ispravan pristup projektovanju i fundamentalne veštine koje garantuju uspešan i produktivan rad sa softverom. Obukom u kompaniji Solfins stičete mogućnost da lakše pronađete posao ili ojačate svoje pozicije u kompaniji u kojoj već radite.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Stručni kursevi i obuke /

Video prezentacija