Čime se bavimo?

Dexter’s programi su rezultat višegodišnjeg rada sa decom i studentima u oblasti informacionih tehnologija. Dexter’s predavači su ljudi koji se bave programiranjem, što je od izuzetnog značaja za polaznike svih naših programa, jer imaju mogućnost da postavljaju pitanja i van okvira nastavnog programa i uvek dobiju adekvatan odgovor.

Svi Dexter’s programi imaju teorijske i praktične delove, vodeći praktične vežbe na zanimljiv način, gde pomažu polaznicima da lakše (ponekad i nesvesno) usvoje i primene stečena znanja. Svaki kurs podeljen je u tri logičke celine.

Dexter’s IT laboratorije se razlikuju od drugih škola po:
Svojim programima.
Bavimo se isključivo informacionim tehnologijama.
Našim vrednostima i pristupu radu.

Naši programi su praktični, pravljeni od strane programera, usmereni na učenje kroz primere i igru. Prilagođeni su različitim uzrastima. Naši kursevi su izazovni, zahtevaju visok nivo mentalne aktivnosti i koncentracije. U slučaju naših hardverskih kurseva naše vežbe stimulišu koordinaciju oko-ruka, koja je ključna za pravilan razvoj dece.

Male grupe (od 4 do 8 polaznika) i moderna oprema garant su kvalitetnog rada i usvojenog znanja.
Dexter’s IT laboratorije se bave isključivo edukacijom dece u oblasti infomacionih tehnologija.

Ova specijalizacija nam pruža mogućnost konstantnog unapređivanja padagoških tehnika i nastavnih materijala, kojim se sa pravom ponosimo.

Naš pristup radu i profesionalnost se primećuje od momenta kada se prijavite do momenta kada Vaše dete dobije diplomu kao dokaz o uspešnom pohađanju kursa. Prilikom prijave pokušavamo da zajednički pronađemo najbolji termin za pohađanje nastave.

Tokom nastave vodimo računa o zadovoljstvu deteta, izveštavamo roditelje o napretku i na vreme reagujemo u slučaju bilo kakvih problema koji bi ugrozili zadvoljstvo naših polaznika.

Vodimo računa da svako dete ima svoju opremu (računar, robota, razvojnu ploču i sl.) i što je najbitnije dajemo sve od sebe da naši polaznici zavole informacione tehnologije, jer bez ljubavi i interesovanja svaki dalji rad je uzaludan.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Kurs razvoj igrica i animacija /
Kurs robotika – lego mindstorms /
Kurs razvoj mobilnih aplikacija /
Kurs internet i web /
Kurs STEM /
Letnja škola /