Kraft centar za strane jezike i kulturu - logo
Kraft centar za strane jezike i kulturu - large

O školi

Stručni tim Kraft centra za strane jezike čine predavači sa višegodišnjim iskustvom stečenim u radu sa decom i odraslima u privatnim, osnovnim i srednjim školama, kao i na fakultetima u zemlji i inostranstvu. Uz pomoć naših profesora naučićete strane jezike: nemački, engleski, francuski, španski, ruski i slovenački.

Škola je savremeno opremljena, poseduje i koristi moderna nastavna i didaktička sredstva. Programi i metodi usklađeni su sa standardima kvaliteta zajedničkog evropskog okvira.

Naučene strane jezike možete dalje usavršiti u svakom trenutku prema konceptu naših programa. Postoje osnovni – početni, srednji i viši nivo tečajeva.

Prema potrebi, polaznik se može opredeliti za vrstu tečajeva kao što su poslovni, konverzacijski i debatni. Takođe, specijalizovanim programima kurseva za navedene strane jezike steći ćete stručno znanje jezika u različitim oblasti poput ekonomije, prava, menadžmenta, bankarstva, tehničkih nauka, medicine, stomatologije i hoteljerstva. Sa uspehom se izvodi i pripremna nastava za studije, postiplomske studije, rad u inostranstvu, kao i za međunarodne ispite i sertifikate.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremljene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Nemački jezik  početni / srednji / viši
Engleski jezik  početni / srednji / viši
Norveški jezik  početni / srednji / viši
Francuski jezik  početni / srednji / viši
Španski jezik  početni / srednji / viši
Slovenački jezik  početni / srednji / viši
Ruski jezik  početni / srednji / viši