Čime se bavimo?

“Magic book” je moderna skola za decu i odrasle. Stremimo stalnom usavrsavanju u nastavi i prilagodjavanju potrebama svojih polaznika.

Naš cilj.
Zato smo se potrudili da dečija ,,igraonica” bude kutak u kome će se deca osećati prijatno i sigurno kako bi sticali nova znanja. Dečija ,,igraonica” je opremljena svim potrebnim sredstvima za učenje jezika (društvene igre, podne puzle, edukativni rekviziti…).

Deca neće imati osećaj uštogljene i stroge atmosfere, već prijateljske i opuštene. Bezbednost dece nam je takođe prioritet, pa smo prilikom opremanja škole imali u vidu i najsitnije detalje. Svi kursevi se zasnivaju na savremenoj komunikacijskoj metodi.

Nasi predavači.
Su mladi ljudi sa iskustvom, spremni da se prilagode potrebama grupe kao i pojedinačnih polaznika. Uvek su spremni da ljubazno odgovore na sva pitanja i nedoumice koje imate u vezi sa kursom. Mi imamo zajednički cilj, a to je da Vi zaista progovorite strani jezik. Otvorite, ,magičnu knjigu” znanja i naučite jezik na kreativan i zabavan način u prijatnoj atmosferi!

Zadatak.
U školi Magic book polaznici uče jezik u prijatnoj i opuštenoj atmosferi jer smatramo da je uslov za svako sticanje znanja upravo udobnost u svakom smislu. Prostorije naše škole su veoma kreativno osmišljene u kojima preovladava vedar kolorit i moderan nameštaj. Budući da naši profesori imaju veliko iskustvo u radu sa decom, oni znaju koliko je deci važan prostor u kome borave i uče.

Cilj nam je da na ovim nivoima znanja i u ovom uzrastu polaznici škole lako ostvaruju komunikaciju na ciljnom jeziku, u svim segementima, na različite teme, kako kroz priču, tako i kroz pisanje, čitanje, slušanje. Sa našim polaznicima svakako idemo ispred nivoa školskog gradiva, a naši profesori su uvek tu da im pomognu ukoliko je potrebno za školu.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1-C2
Nemački jezik A1-C2
Španski jezik A1-C2
Ruski jezik A1-C2
Japanski jezik A1-C2
Francuski jezik A1-C2
Mađarski jezik A1-C2
Norveški jezik A1-C2
Grčki jezik A1-C2