Čime se bavimo?

O nama.
Nastali smo i razvili se iz parnerstva sa Eduka Centrom iz Novog Sada. Uz visokoobrazovani tim stručnjaka pružamo usluge iz više oblasti vezanih za edukaciju i lično i poslovno usavršavanje.

Naš tim čine iskusni diplomirani profesori stranih jezika od kojih je većina školovana ili boravila u inostranstvu; iskusni i profesionalni prevodioci i sudski tumači; psiholozi i predavači sa iskustvom iz oblasti ličnog i poslovnog usavrašavanja, kao i mnogi drugi saradnici.

Program.
U okviru našeg Centra možete učiti 36 jezika individualno, od kojih se 15 jezika može učiti grupno. Takođe pružamo profesionalne usluge pismenog i usmenog prevođenja sa/na 36 jezika, sa ili bez overe sudskog tumača. U pružanju navedenih usluga prilagođavamo se potrebama i zahtevima svakog klijenta.

U okviru Centra za podršku učenicima i studentima organizujemo pripremnu nastavu za upis u srednje škole i upis na fakultete. Vaš cilj je i naš cilj, upisati zeljenu školu ili fakultet! Ono što nas odvaja od drugih jeste to da se Pripremna nastava može pohađati i individualno, po predmetu, pa čak i po času.

U vezi sa tim, u okviru ovog Centra, pružamo učenicima i studentima mogućnost da pohađaju individualno privatne časove iz skoro svih predmeta koji su obuhvaćeni zvaničnim planom i programom svih škola ili fakulteta u Srbiji.

Tehnike učenja
Ukoliko učenici ili studenti imaju poteškoće u usvajanju gradiva, pamćenju datuma i činjenica ili održavanju koncentracije, mi imamo idealo rešenje u okviru našeg Centra za lično i poslovno usavršavanja.

Naime, reč je o Tehnikama učenja, koje nisu namenjene samo učenicima i studentima nego svima koji žele da poboljšaju svoje pamćenje i bolje organizuju svoje poslovne i dnevne obaveze! U izobilju Tehnika učenja koje naš Centar nudi, sigurno će se naći tehnika koja će rešiti i Vaš problem!

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Online nastava

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Albaski jezik A1-C2
Arapski jezik A1-C2
Bugarski jezik A1-C2
Češki jezik A1-C2
Danski jezik A1-C2
Engleski jezik A1-C2
Finski jezik A1-C2
Flamanski jezik A1-C2
Francuski jezik A1-C2
Grčki jezik A1-C2
Hebrejski jezik A1-C2
Holandski jezik A1-C2
Hrvatski jezik A1-C2
Italijanski jezik A1-C2
Japanski jezik A1-C2
Kineski jezik A1-C2
Latinski jezik A1-C2
Mađarski jezik A1-C2
Makedonski jezik A1-C2
Nemački jezik A1-C2
Norveški jezik A1-C2
Pakistanski jezik A1-C2
Perskijski jezik A1-C2
Poljski jezik A1-C2
Portugalski jezik A1-C2
Romski jezik A1-C2
Rumunski jezik A1-C2
Rusinski jezik A1-C2
Ruskijezik A1-C2
Slovački jezik A1-C2
Slovenački jezik A1-C2
Španski jezik A1-C2
Starogrčki jezik A1-C2
Švedski jezik A1-C2
Turski jezik A1-C2
Ukrajinski jezik A1-C2