Čime se bavimo?

Procodin edukativni centar – mi smo mali tim iskusnih predavača sa blizu 20 godina iskustva na polju edukacije u oblasti IT-a. Svi naši predavači su visoko kvalifikovani i u našim redovima imamo doktora nauka, doktoranda, matematičara i apsolventa Učiteljskog fakulteta. Fokusirani smo na edukaciju mlađeg uzrasta prvenstveno predškolske i školske dece, uspešno sarađujemo i sa firmama i vršimo obuku zaposlenih.

Procoding je edukativni centar iz Beograda koji teži da na zanimljiv način uvede najmlađe u svet programiranja i razvije u njima strast za rešavanjem problema i kreativno razmišljanje.

Naš tim je agilan u praćenju i primeni najnovijih tehnologija koje pokušavamo da približimo najmlađima koristeći savremene pristupe u obrazovanju. Aktivno pratimo i potrebe zaposlenih i nudimo kurseve koji im pomažu da steknu neophodna računarska znanja koja su im neophodna za dalje napredovanje. Naša specijalnost u edukaciji odraslih je kurs baza podataka koji je posebno prilagođen zaposlenim ljudima koji imaju potrebu za pisanjem raznih vrsta izveštaja.

U Procoding edukativni centar težimo da na zanimljiv način uvedemo najmlađe u svet programiranja i razvijemo u njima strast za rešavanjem problema i reativnim razmišljanjem. S druge strane, želimo da obučimo zaposlene da koriste računare s ciljem da brže i bolje obavljaju svoj svakodnevni posao.

Imamo viziju da postanemo lider u zemlji u oblasti IT edukacije kako predškolske i školske dece, tako i odraslih. Želimo da naš kvalitet bude nadaleko prepoznatljiv.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Kursevi za decu /
Kurs Robotika za decu /
Kurs Scratch Junior /
Kurs LEGO WeDo 2.0 /
Python – osnovni kurs /
Kurs Uvod u Web dizajn /
Kursevi za odrasle /
Kurs Baze podataka /
Kurs Web dizajn /
Python – početni kurs /

Video prezentacija