centar za strane jezike Kontext
centar za strane jezike Kontext

Čime se bavimo?

Centar za strane jezike Kontext osnovan je 1991. godine sa željom da kreira okruženje koje omogućava bavljenje jezikom. Cilj postojanja Kontexta je da svojim polaznicima i saradnicima omogući učenje i podučavanje jezika, prevođenje, umetničko izražavanje, kao i da strani jezik postane deo svakodnevne kulture i da zadovolji komunikativne i delatne potrebe.

Srce Centra Kontext čini Škola stranih jezika sa svojim polaznicima i profesorima. Neka bivša deca postala su naše sadašnje kolege, a mnoga nekadašnja deca svoju decu takođe dovode u Kontext. I to je najbolji znak da naša škola živi.

Pored Škole, Centar za strane jezike Kontext nudi i prevodilačke usluge, letnje škole i putovanja u zemlje čiji se jezik uči, organizaciju seminara za stručno usavršavanje i soft skills trening programe.

Osim podučavanja 29 stranih jezika, uspešno se bavimo i pripremom za polaganje međunarodnih ispita. Centar za strane jezike Kontext je srebrni partner Britanskog saveta za pripremu Cambridge ispita, kao i ovlašćeni ispitni centar Londonske privredne komore. Takođe, uspešni smo i u pripremi polaznika za Goethe sertifikate.

U Kontextu trenutno radi 40 profesora stranih jezika, među kojima su teacher trainer-i za engleski i nemački jezik, koji su ujedno stalni saradnici Britanskog saveta i Goethe Instituta.

Koristeći YouLearn platformu, kao online podršku učenju jezika, naši polaznici na bilo kom mestu mogu da unapređuju svoje znanje i razvijaju komunikativne sposobnosti.

Za više od 20 godina postojanja, kroz prostorije u BeograduValjevuGrockoj i Smederevskoj Palanci prošlo je preko 20 000 polaznika koji su u Kontext ugradili smeh detinjstva, pamet odrastanja, stručnost profesija i mudrost zrelih godina.

  • Beograd, Valjevo, Grocka, Smederevska Palanka

  • 011/65-65-700, 066/65-65-700, 062/216-600

  • http://www.kontext.edu.rs/

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1 – C2
Nemački jezik A1 – C2
Norveški jezik A1 – C2
Svedski jezik A1 – C2
Francuski jezik A1 – C2
Španski jezik A1 – C2
Italijanski jezik A1 – C2
Danski jezik A1 – C2
Finski jezik A1 – C2
Holandski jezik A1 – C2
Portugalski jezik A1 – C2
Kineski jezik A1 – C2
Arapski jezik A1 – C2
Turski jezik A1 – C2
Grčki jezik A1 – C2
Ruski jezik A1 – C2
Mađarski jezik A1 – C2
Poljski jezik A1 – C2
Češki jezik A1 – C2
Slovački jezik A1 – C2
Bugarski jezik A1 – C2
Albanski jezik A1 – C2
Slovenački jezik A1 – C2
Makedonski jezik A1 – C2
Rumunski jezik A1 – C2
Hebrejski jezik A1 – C2

Video prezentacija