Smart School
Smart School

Čime se bavimo?

Smart School je školski centar specijalizovan za IT edukaciju osnovan 2000. godine u sklopu kompanije Smart d.o.o.

Naš posao radimo sa ljubavlju i profesionalnim odnosom, što se i oseti. Veliko prisustvo na tržištu ostvareno je kvalitetnom edukacijom i poverenje u procesu dokvalifikacije i prekvalifikacije nam ukazuje više od 1.000 polaznika na godišnjem nivou.  Kvalitet edukacije potvrđuje između ostalog, i status Microsoft Learning partnera, kao i veliki broj ostvarenih partnerskih odnosa, Agile Humans, EC-Council, Pearson VUE, ECDL, EXIN, Kryterion…

Program i usluge koje škola nudi mogu da zadovolje potrebe polaznika u zavisnosti od interesovanja i postojećeg predznanja, a naši predavači i treneri, kvalifikovani eksperti u svojim oblastima sa radnim iskustvom, poseduju izvanredne veštine prenošenja znanja i to rade sa entuzijazmom.

Smart katalog kurseva

Otvoreni treninzi

Pored osnovnih kurseva, u ponudi se nalaze Microsoft, PMI, Agile & Scrum, Linux, Cisco, Soft Skills, ITIL, Security, Osnove programiranja, Web dizajn, Adobe i još mnogi drugi koje organizujemo u redovnim javnim terminima u našim prostorijama ili prostorijama naših partnera.

In house obuke

U mogućnosti smo da našim komitentima ponudimo obuku na njihovoj lokaciji, sa našom opremom i sa potpuno prilagođenim planom i programom obuke prema potrebama i zahtevima klijenta.

Individualne obuke

1 na 1 obuke omogućuju polazniku da brže i lakše savlada željene veštine, a naši predavači prate i prilagođavaju dinamiku tempo i termine mogućnostima polaznika.

Mentorska praksa

Program zasnovan na metodologiju invertnog obrazovanja i učenju kroz rešavanje problema. Uz smernice, instrukcije i konsultacije mentora, kroz interaktivnu nastavu i timskim radom na stvarnim IT projektima, polaznici stiču praktične veštine i iskustvo primenljivo u realnim situacijama.

  • Pariski Magazin, II sprat, ul. Kralja Aleksandra 12, 21000 Novi Sad, Serbia

  • +381 65 47 28 200

  • +381 21 47 28 200

  • Ponedeljak – Petak: 08:00h – 23:00h

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Online nastava

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Programerski /
Administratorski /
Menadžment /
Agile i Scrum /
Security /
Grafički /
MS Office /
Online obuke /
Web obuke /
Project Management /
Dečiji /

Video prezentacija