Čime se bavimo?

IT Azbuka savremena škola programiranja za decu od 5-19 godina, uči decu ne samo programiranju, već akcenat stavlja i na različite veštine koje su neretko ključne za budućnost deteta: razvija se timski duh, podstiče se logičko razmišljanje i rešavanje problema, uči se o veštinama prezentovanja…Unapredjujemo intelektualne veštine i logičko razmisljanje!

Posebna pažnja se posvećuje edukaciji dece, ali i roditelja, o sigurnosti na internetu. Svi roditelji žele da njihova deca koriste najsavremenije tehnologije, ali onda treba da obrate pažnju i na edukaciju dece o sigurnosti na internetu, pravilno korišćenje interneta i društvenih mreža i izbegavanje određenih rizika.
Škola i kursevi su namenjeni deci uzrasta od 5 do 16 godina. Programiranje za decu kroz kreativne i inteaktivne kurseve pedagoški je prilagođeno uzrastu i interesovanjima polaznika. Kroz igru i zabavu učimo! U ponudi su četiri osnovna kursa, kao i jedan intenzivni.
Kursevi IT azbuke, škole programiranja za decu, realizuju se kroz radionice koje se održavaju jednom sedmično u zavisnosti od izabranog kursa.

IT azbuka – škola programiranja za decu, raspolaže sa ograničenim kapacitetom mesta. Požurite i na vreme rezervišite mesto za Vaše dete!
Naša misija jeste da na kreativan način uvedemo decu u IT svet upoznavajući ih sa osnovama programiranja. Deci pružamo pomoć u savladavanju veština 21. veka kao i adekvatno IT znanje na način prilagođen uzrastu dece. Na ovaj način pripremamo decu za budućnost i podižemo opšti nivo obrazovanja svakog deteta i nacije.
A naša vizija je postati globalni lider u neformalnoj edukaciji dece. Znanje je zaista MOĆ! ČEKAMO VAS – IT Azbuka!

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Scratch programski jezik /
Robotika starter /
AppInventor /
Web programiranje /
Pčelica – kurs programiranja /