Čime se bavimo?

ReFoto škola se odvija u potpuno opremljenom studiju a predavanja se održavaju u posebnoj učionici. Koristimo profesionalnu studijsku Profoto fleš rasvetu, uz odabrani asortiman modifikatora svetla. Od kontinualne rasvete koristimo Profoto Pro Daylight HMI i Jinbei HD 200 LED reflektore a na raspolaganju su i ostali studijski uređaji.

Polaznicima ReFoto škola fotografije se savetuje upotreba svog D SLR fotoaparata, ali ako ga nemaju uz svaki set obezbeđen je fotoaparat i objektivi. U tom slučaju polaznici bi trebalo da imaju bar jednu SD karticu kapaciteta minimum 2 Gb, kako bi svoje snimke mogli da obrađuju kod kuće.

Od samog početka ReFoto škola fotografije koncipirana je na specifičan način koji se pokazao veoma efikasnim.

Među dosadašnjim polaznicima bilo je i onih koji nemaju svoj fotoaparat, kao i onih koji nikada pre nisu imali dodirnih tačaka sa fotografijom, a opet su nakon škole pronašli svoje mesto u fotografskom svetu. Bilo da su fotografijom nastavili da se bave amaterski (čitaj iz ljubavi) ili im je fotografija postala profesija.

ReFoto škola fotografije posvećena je upravo tome, da vas pored korišćenja fotoparata uputi i u načine korišćenja dodatne opreme i tajne studijske fotografije.

ReFoto škola fotografije karakteristična je po tome, što se razvija i što svojim polaznicima uvek pruža isti nivo znanja, ali svaki put sa drugačijim setovima i modelima. Tako da su oni koji su u školu došli ponovo ustvari došli da se bave fotografijom, u studiju gde im je sve obezbeđeno i gde mogu da se u potpunosti posvete fotografiji.

ReFoto škola fotografije vas poziva da dođete u našu “fotografsku igraonicu” kako bi naučili ili usavršili ono što najviše volite da radite: da fotografišete.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Škola fotografije /
Photoshop škola /

Video prezentacija