fabrika-fotografa
fabrika-fotografa

Čime se bavimo?

Sredinom oktobra 2013. godine realizovali smo dugo razrađivanu ideju – Fabrika Fotografa mesto na kome će se praviti dobri kadrovi.

Cilj koji stoji iza toga je jednostavan: želimo da svet više uživa u dobrim kadrovima, bilo da govorimo o veštinama fotografa, ili onoga što kazuju njihove fotografije.

Danas je fotografija dostupnija nego ikad i suočavamo se sa time da se ona drugačije doživljava nego pre samo nekoliko decenija. To se na prvom mestu odnosi na njenu hiperprodukciju, pošto nam više ne nedostaje stvari o kojima smo nekad morali da mislimo (Imamo li mesta na filmu? Kad će biti gotovo razvijanje filma? Gde mi je fotoaparat baš sad kad mi je potreban?). U moru fotografija napravljenih sa idejom da će barem jedna biti dobra, neminovno dolazi do gubljenja vremena i pada kvaliteta fotografije, pošto se njom više ne moramo baviti sa istom posvećenošću kao što smo morali kada je ovo bio skuplji, zahtevniji i manje dostupan hobi, odnosno zanimanje.

Fabrika Fotografa je osnovana: sa misijom da što više ljudi naučimo kako da prave dobre fotografije, iz što manje pokušaja i sa što je moguće manje potrebe za obradom.

Mi smo tu da ljude, umesto da budu samo slučajni svedoci prizora vrednih pamćenja, naučimo kako da zabeleže trenutak, tako da i drugi mogu da osete njegovu moć i energiju, i na taj način dožive emociju zabeleženu putem fotografije.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Osnovni kurs fotografije /
Kurs mobilne fotografije /
Vikend kurs fotografije u Beogradu /
Zimski kurs fotografije za osnovnce /
Zimski kurs fotografije za srednjoškolce /
Individualni kurs fotografije /
Online individualni kurs /
Napredni kurs /
Photoshop /
Lightroom /
Vikend kurs fotografija u Novom Sadu /
Vikend kurs fotografije za decu /

Video prezentacija