IT Akademija

Čime se bavimo?

Šta je dobro da znate o ITAcademy ako želite da se profesionalno bavite računarima

ITAcademy je međunarodna škola za najtraženije IT profesije, sa sedištem u mirnom delu Beograda.

Organizacioni je deo kompanije LINK group, osnovane 1998. godine. Radi po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odeljenja za međunarodne ispite i tri vodeće IT kompanije, Microsoft, Adobe i Apple. Osnovana je pod šifrom delatnosti: 8559 (stara šifra delatnosti: 120190.02, 80420.01), naziv delatnosti: Ostalo obrazovanje.

Naša želja za vas je prilično jednostavna: da vam pomognemo da savladate IT veštine pomoću kojih ćete lakše ispuniti lične ambicije. Odlično zarađivati, takođe. Pošto školovanje na ITAcademy ima naglasak na savladavanju praktičnih veština, redovno investiramo u resurse i znanja koja našim polaznicima omogućavaju da postanu visoko plaćeni profesionalci, stručnjaci, bez obzira da li je reč o programiranju, dizajnu, administraciji ili IT menadžmentu.

Centralni prostor ITAcademy se prostire na 1200 kvadratnih metara u Zemunu, a u Nirnbergu u Nemačkoj održavamo konstantno uključene servere za 24-satnu podršku polaznicima i profesorima.

Prostor ITAcademy se sastoji od sala i učionica, opremljenih laboratorija, digitalnih servisa, stalno aktivne Distance Learning platforme za polaznike koji uče na daljinu, administrativnih kancelarija, biblioteke i spoljašnjeg prostora sa bazenom, za odmor i druženje.

Kakvo je iskustvo profesora?

Školovanje na ITAcademy je visoko stručno: naš tim iza sebe ima preko 180 hiljada radnih sati razvoja softverskih i dizajnerskih projekata. Među profesorima od kojih usvajate znanja su doktori nauka, magistri, specijalisti. Imamo preko 110 objavljenih stručnih radova u IT publikacijama i zvaničnim izdanjima IT asocijacija. Česta su gostujuća predavanja na IT simpozijumima i tribinama, kao na primer gostovanja na Telecommunications Forum-u TELFOR ili JISA konferencijama.

Profesori na ITAcademy su članovi najvećeg svetskog udruženja IT stručnjaka IEEE Computer Society koja okuplja nekoliko stotina hiljada IT profesionalaca.
Školovanje je praktično i korisno za stvaranje jakih profesionalnih veza: među preduzećima i institucijama koja su iskoristila razvojna rešenja i usluge timova koji rade za ITAcademy su i Komercijalna banka, Volksbanka, Beocity, DDOR Novi Sad, Dunav osiguranje, Europrojekt, Fidelinka, Knjaz Miloš, Futuraplus, većina domaćih fakulteta, uključujući Ekonomski, Arhitektonski, Medicinski, Pravni, Poljoprivredni, preduzeće Galenika, četiri vladina instituta, četiri ministarstva, Telenor, Interspeed, Lukoil, L’Оreal, Pepsi, Porsche, Olympus, Siemens, i mnogi drugi.

Kvalitet predavača je dokazan na svetskom nivou: na primer, jedan od projekata koje su naši stručnjaci razvijali je e-Government softver kreiran po zvaničnim kriterijumima sigurnosti vladinih softvera zapadne Evrope i Sjedinjenih Američkih Država. Saznajte više o profesorima na ITAcademy.

Kakva je metodologija predavanja?

Za savladavanje novih veština koristimo proces „arhitektura saznanja“, koji na pravilan način koristi sve savremene medije za prenos znanja. Rezultat je brže preuzimanje novih informacija.

Ova nova metodologija omogućava tri do četiri puta veće angažovanje tokom predavanja i učenja tako da je moguće da u roku od 12 meseci preuzmete veštine za koje je ranije bilo potrebno dve do četiri godine. Bez obzira da li se školujete tradicionalno ili učenjem na daljinu.

Predavanja su bogata sadržajem, primerima, informacijama. Školovanje traje godinu dana, u učionicama i salama ITAcademy za tradicionalno pohađanje nastave ili korišćenjem Distance Learning platforme za učenje na daljinu.

Kako garantujemo kvalitet nastave i školovanja?

Visok kvalitet školovanja je garantovan članstvima i partnerstvima sa međunarodnim organizacijama i najuglednijim svetskim IT kompanijama i institucijama.

 • Cara Dušana 34, 11080 Zemun, Beograd, Srbija

 • +381 (0)11 4011 200 / +381 (0)11 7856 100

  +381 (0)11 4011 240 / +381 (0)11 7856 140

  +381 (0)11 4011 230 / +381 (0)11 7856 130

  +381 (0)11 4011 250 / +381 (0)11 7856 150

 • Interaktivna nastava

 • Savremeno opremnjene prostorije

 • Prilagodjeno svim nivoima znanja

 • Online nastava

 • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Strani jezici /
Stručni kursevi i obuke /
Kursevi za sudskog tumača /
ECDL kursevi /
Online kursevi /
Privatni časovi /
Hobi škole /
Škola programiranja za decu /
Kursevi intelektualnih veština /
Administrativni kursevi /
Međunarodni ispiti /
Škola računara /

Video prezentacija