Čime se bavimo?

ŽIVKOVIĆ – Teniska akademija, na samo par kilometara od centra grada, u samoj šumici spomen parka „Bubanj“ nalazi se naša teniska akademija.

Priroda ovog kraja, svež vazduh, savršeni tereni i stručni trenerski kadar je ono što našu akademiju čini posebnom i jednom od najboljih teniskih akademija u ovom delu Evrope.

Teniski klub TAŽ počeo je sa radom aprila 2008. kao prva teniska akademija u zemlji. Naziv kluba nastao je kao skraćenica Teniske Akademije Živković.

Teniski Klub TAŽ ima 10 terena za tenis, od toga jedan teren za midi tenis, kao i jedan fudbalski teren sa veštačkom travom. Tereni su u zimskom periodu pokriveni i ugrejani, tako da zimski period za nas ne predstavlja nikakav problem.

ŽIVKOVIĆ – Teniska akademija – Turnir:

– TURNIRI TSS I TSIS – Kao klub koji nudi adekvatnu organizaciju koja će ispoštovati važnost turnira od posebnog značaja, organizatori smo mnogih turnira iz kalendara Teniskog Saveza Srbije (I,II,III kategorija, Kup Srbije, Državna prvenstva Srbije do 14,16,18)…, i turnira Teniskog saveza Istočne Srbije.

– MEĐUNARODNI TURNIRI – Organizatori smo profesionalnih “FUTURES” turnira (10 000 $), koji dovode u naš grad veliki broj takmičara i takmičarki iz celog sveta, koji svojim profesionalnim sportskim nadmetanjem prikazuju svetski tenis domaćoj publici, a našoj deci pružaju priliku da posmatraju mečeve budućih Grand Slam prvaka i pvakinja. Takođe smo organizatori ETA turnira do 16. godina.

– TENISKI KAMPOVI – Teniska akademija Živković svake godine organizuje teniske kampove, kako zimske tako i letnje. Možemo reći da deca sa radovanjem iščekuju organizaciju naših kampova.

Pozitivna atmosfera koja se bazira na poštovanju, saradnji i slozi među trenerima i ostalim zaposlenim osobljem, dodaje na uspešnosti i kvalitetu rada. Uvek raspoloženi treneri, kvalitetan rad, profesionalizam i puno druženja, priče i prijateljstva su baza našeg kluba.

Veliki kafe-klub sa svlačionicama, fitnes salom,smeštajem za decu sa strane koji svojim prijatnim ambijentom odaje toplu atmosferu, učiniće Vaš boravak na našoj akademiji izuzetno prijatnim.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Tenis za decu Uzrast od 5 – 10 godina
Tenis Školski i srednjoškolski uzrast

Video prezentacija