Čime se bavimo?

KOSTIĆ – Teniski Klub formiran je 1997. godine kao udruženje građana, a registrovano u Teniskom Savezu Srbije 1998. Od tada do danas, kroz klub je prošlo na stotine dece koja su obuku tenisa savladavala kroz osnovnu, naprednu tenisku školu i takmičarski rad.

Već od 2000-te godine, rad sa takmičarima je dao rezultate 2002. i 2003. godine gde smo na državnom nivou već imali petoro dece u samom vrhu rang liste, a 2003. i državnog prvaka do 12 godina.

U poslednjih pet godina nastavljen je uspeh te je naš klub u 2005. i 2007. godini takođe imao državnog prvaka do 12 i do 14 godina – Nataliju Kostić, bisera niškog tenisa.

KOSTIĆ – Teniski Klub – Turnir:

Sa četiri teniska terena u Teniskom Savezu Srbije smo registrovani kao klub koji je dobio organizaciju turnira I, II i III kategorije. Jedan od turnira je tradicionalni turnir I kategorije do 14 godina “Tošin Memorijal”, koji početkom sezone (april) služi kao izborni turnir za kandidate za ulazak u reprezentaciju.

Celokupnim trenažnim procesom rukovodi Đorđe Kostić, predsednik kluba, (državni prvak u svim juniorskim kategorijama i državni reprezentativac-Davis Cup) uspeo da prenese i znanje i ljubav prema ovom sportu današnjim generacijama.

Jedan od najvećih uspeha, ostvarila je Natalija Kostić koja je bila 5. juniorka sveta do 18 godina ( ITF rang lista) sa nepunih 17 god.

Bila je član reprezentacija do 12, 14, 16, i 18 godina kao i njen otac i takodje je uspela da dostigne 398. mesto na WTA listi, kao i da bude član Fed Cup reprezentacije.

Njen trener i otac Kostić Djorjde kao i cela porodica koja se bavi tenisom, svojom podrškom, dobrim raspoloženjem i pozitivnom energijom koju usmeravaju i kojom odiše naš klub, joj daju snagu za još bolje rezultate.

U ovom trenutku imamo dve mlade nade koje se za nijansu ističu od ostalih i bore za svoje mesto u tenisu predvodjeni trenerom Kostić Djordjem. To su:

Mihajlo Stanojevic koji ima tek 9 godina, ali je svojim napornim radom uspeo da sa dovoljnim brojem pobeda obezbedi sebi učešće na turnirima do 12 godina.

Lola Radivojević koja ima 10 godina, prvak je Srbije do 10 godina i takodje je počela da se takmiči na turnirima do 12 godina.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Tenis za decu Uzrast od 5 – 10 godina
Teen Tenis Školski i srednjoškolski uzrast
Rekreativni tenis /