Čime se bavimo?

Brz razvoj tehnologije, stalne društvene promene i turbulentni uslovi poslovanja zahtevaju permanentno,doživotno obrazovanje. Značaj kratkih praktičnih kurseva nikada nije bio veći. Na tims.u, vam nudimo širok spektar kurseva i seminara iz oblasti turizma, sporta, fizičkog vežbanja i psihologije. Ovde vam predstavljamo samo neke od njih.

Stručno osposobljavanje kadrova u sportu

Programi stručnog osposobljavanja okrenuti su najboljoj praksi i tradiciji trenerskih škola u našoj zemlji i inostranstvu. Programi su usklađeni sa Zakonom o sportu Republike Srbije (Sl. glasnik RS br. 10/2016. Od08.02.2016.), Pravilnikom o nomenklaturi sportskih zanimanja i zvanja (Sl. glasnik RS br. 7/2013 od 23.01.2013.) i Pravilnikom o stručnom osposobljavanju za obavljanje određenih stručnih poslova u sportu (“Sl. glasnik RS”, br. 8/2013), a na našem Fakultetu se organizuju za trenere, instruktore, voditelje sportske rekreacije, organizatore sportskog poslovanja, sportske menadžere, sudije u sportu, spasioce na vodi i sportske vodiče.

Osposobljavanje trenera i sportskih sudija vrši se u svim sportskim granama, koje su u skladu sa Pravilnikom o sportskim granama, a koje su priznate u Republici Srbiji.

Uspešan završetak navedenih programa osposobljavanja podrazumeva dobijanje odgovarajućih sertifikata – uverenja kojima se ostvaruje pravo na dobijanje dozvole za rad u skladu sa Pravilnikom o dozvoli za rad sportskih stručnjaka (Sl. glasnik RS broj 7/2013).

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Stručni kursevi i obuke /
Kursevi intelektualnih veština /
Međunarodni ispiti /

Video prezentacija