Online nastava

Preporučujemo vam najbolje škole koje vrše ONLINE nastavu. Svaka škola ima sertifikovano osoblje koje će vas na najbolji način provesti kroz kurs koji pohađate.

Najnovije na portalu

Beauty Ladies Andrijana Ana

Beauty Ladies Andrijana Ana- Centar za edukacije nudi individualne i grupne obuke iz oblasti maderoterapije i nadogradnje svilenih trepavica.

Danijela Stil – Nail Academy

Danijela Stil nail training center je edukativni centar iz oblasti manikira, nege prirodnih i izrade i dizajna veštačkih noktiju i VIP Nail salon.

Orient – Škola masaže

Orient – Škola masaže je škola koja u potpunosti ispunjava sve standarde edukacija u oblasti masaže i kozmetike. Školu vodi osnivač Kristina Mlađenović sertifikovani fizioterapeut.

J & J – Edukativni centar

J & J - Edukativni centar vam pruža mogućnost da steknete znanje za ličnu negu i upotrebu kozmetičkih proizvoda kod kuće i “za svoju dušu“.

Jelena Đorđević – Beauty lines studio

Beauty Lines studio Jelena Djordjević je osnovan 2007. godine sa željom da pruži profesionalnu uslugu šminkanja damama u Nišu. Salon postaje prepoznatljiv po nadogradnji svilenih trepavica i edukacijom, uslugom permanentne šminke i microbladinga.

Najpopularnije kategorije

Sve kategorije