Wise Owl School
Kursevi nemackog i engleskog, programiranje

O školi

Wise Owl School je škola stranih jezika i it kurseva koja ima raznovrsnu ponudu odličnih kurseva. Prvenstveno imamo jedinstvenu ponudu najsavremenijih kurseva stranih jezika od A1 do C2 nivoa. Ukoliko želite da naučite neki strani jezik ili da Vaše dete nauči strani jezik u prijatnom ambijentu sa profesionalnim i iskusnim predavačima i tražite neki dobar kurs, ova škola je pravi izbor za Vas. Nudimo kurseve engleskog, norveškog, latinskog, nemačkog, ruskog, španskog, francuskog, grčkog jezika, kao i specijalističke kurseve nemačkog jezika. Postoje kursevi za odrasle, kao i za decu predškolskog, školskog, srednjoškolskog uzrasta a i studente. U našoj ponudi postoje i kursevi za prevođenje i titlovanje. Nastava se odvija po najsavremenijim metodama.

U ponudi imamo i srpsko-englesko zabavište za decu od 6 do 10 godina. U zabavištu deca uče o kulturi i običajima naše zemlje, engleski jezik a takođe dobijaju i pomoć pri izradi domaćeg zadatka.

Wise Owl School u ponudi ima i IT kurseve, kao što su kurs programiranja, i kurs animacije za decu. Kroz naše kurseve za animaciju, sve je moguće! Dođite da zajedno naučimo mogućnosti koje nam programi za animaciju pružaju. Vaše dete voli da gleda crtaće? Sigurno Vas je pitalo kako se prave ali niste znali da mu pokažete. Kurs za izradu animacija za decu od 6 do 12 godina je onda pravo rešenje za Vas! Iskoristite priliku i neka Vaše dete nauči da pravi animacije kod nas!

Wise Owl School ima i pripremnu nastavu iz srpskog jezika, hemije i matematike. I to nije sve! Nudimo i sve vrste prevodilačkih usluga.

Takođe se možemo pohvaliti i saradnjom sa međunarodnim predavačima.

Kursevi koje izdvajamo: kurs nemačkog jezika, engleskog, latinskog, kao i IT kurseve, a i ostali kursevi su odlični. Izaberite nas i uverite se sami u kvalitet Wise Owl škole.

  • Najsavremenije metode nastave

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1-C2
Nemački jezik A1-C2
Latinski jezik A1-C2
Norveški jezik A1-C2
Španski jezik A1-C2
Ruski jezik A1-C2
Francuski jezik A1-C2
Grčki jezik A1-C2
Kurs programiranja /
Kurs animacije za decu /
Kurs prevođenja /
Kurs titlovanja /
Pripremna nastava iz hemije /
Pripremna nastava iz matematike /
Pripremna nastava iz srpskog jezika /