PREKVALIFIKUJ SE ZA PLAĆENIJI POSAO I RADI ONO ŠTO VOLIŠ!

POKUŠAJ! NIŠTA NE GUBIŠ!

Prve 2 nedelje kursa su BESPLATNE. Dođite odslušajte časove i ukoliko vam se ne sviđa ne morate ništa da platite.

napomena: NE POTPISUJETE UGOVOR! – MI SMO TU ZBOG VAS

Pohađajte isti kurs ONLINE gde god da se nalazite!

Prijava za kurs otvorena!
PAMETNO ULOŽITE U SVOJU BUDUĆNOST!
Informacije: 061 / 323 – 1409

Popunite prijavu i kontaktiraćemo vas.

Pohađanje obuke/kursa preko interneta Vam omogućava da na moderan način zakoračite u svet programiranja. Nije bitno gde se nalazite već je bitno da imate dobru internet konekciju i mirno okruženje gde ćete moći da radite.
Grupe su od 3 do 7 osoba.
Pohađanje obuke/kursa na tradicionalni način je moguće samo ukoliko živite na teritoriji grada Niša. Grupe su male do 4 polaznika.

Kurs je namenjen:

 • svima koji žele da se prekvalifikuju i nađu bolji i plaćeniji posao,
 • svakome ko želi da zakorači u svet programiranja i
 • studentima i srednjoškolcima koji žele da prošire svoja znanja.

Ovaj kurs ima za cilj da polazniku objasni opšte koncepte programiranja kao i da polaznik shvati konceptualne razlike između Front-End, Back-End i Full Stack programera. Ukoliko ste kreativni to će biti još jedna pozitivna strana ovog kursa jer uz pomoć vaše kreativnosti stvorićete moderne i trendy veb sajtove od kojih zastaje dah.
Zadatak kursa je da kreiramo elemente koji su vizuelno propraćeni efektima (slikama, bojama, transformacijama…) koji u virtuelnom svetu daju na značaj modernim veb sajtovima. Pored kreiranja veb sajtova upoznaćemo se sa više alata koji nam pomažu da naše razvojno okruženje bude na profesionalnom nivou.

NAPOMENA:
Svi koji budu zadovoljili kriterijume i uspešno savladaju gradivo ovog kursa steći će uslov da krenu na naš napredniji kurs Java Script-a bez ikakvog testiranja.

Nakon uspešno završenog kursa dobićete sertifikat sa jedinstvenim ID-om. Unosom ID na sistemu kursomanija pristupićete vašem digitalnom sertifikatu gde ćete moći (vi ili poslodavac za koga konkurišete na poslu) da vidite program po kome ste završili kurs, ocenu koju ste dobili na kursu.
Pored sertifika možemo kreirati i Vaš online CV koji će direktno biti povezan sa digitalnim sertifikatom. Postoji mogućnost da sve bude postavljeno na engleskom jeziku ukoliko Vi to budete želeli.
Na teritoriji Srbije sertifikat šaljemo poštom.

Kompanija Iva Solution vam pruža i mogućnost zapošljenja. Imamo dosta zanimljivih projekata kao i klijente iz inostranstva na čijim projektima možete raditi ukoliko ispunite kriterijume. Trenutnu potražnju programera za naše outsourcing projekte možete pogledati na sledećem linku.

Kompanija Iva Solution organizuje početni / srednji kurs za odrasle koji će vas uvesti u svet programiranja i kreiranja modernih veb sajtova. Kurs mogu pohađati svi koji imaju osnovna znanja za korišćenje računara i društvenih mreža. Kompanija Iva Solutions obezbeđuje praksu na sistemu nakon uspešnog završenog kursa.

 • Trajanje kursa do 65 školskih časova
 • Tradicionalna nastava
 • Male grupe, do 4 polaznika
 • Termini: 2x nedeljno (može jutarnji termini – dogovor)
 • Trajanje kursa preko 3 meseca (dogovor)
 • Termin za izradu projekta: 1 mesec
 • Praksa na sistemu sa raznim varijacijama posla 1 mesec
 • Kreiranje CV-a na našem sistemu koji je online vidljiv
 • Sertifikat sa ID-om koji u svakom trenutku možete proveriti na našem sistemu

SADRŽAJ KURSA

 • HTML5 & CSS3

 • Osnovni koncept Adobe Photoshop

 • Kreiranje statičkog sajta

 • Napredni koncept kreiranja prilagodljivih sajtova na svim uređajima

 • Notepad++, Visual Code Studio, Atom, Web Storm

 • Adobe Photoshop – osnove

 • JQ biblioteka

 • Bootstrap framework

 • XAMPP & WAMP serveri – osnovna upoznavanja na lokalnom nivou

 • CPanel, host, domen

 • Otvaranje podDomena za polaznike

 • Konektovanje na podDomen i postavljanje vebsajta, koji je polaznik izradio, preko File Transfer Protocol-a (FTP)
 • Osnovni koncept WordPressa

 • Nakon uspešno završenog kursa nudimo kurseve JavaScripta + React ili Vue.js.

PREDAVAČ

Predavač: dipl. inž. informacionih tehnologija Aleksandar Kostić

Aktivan programer sa preko 10 godina programerskog iskustva i 8 godina predavačkog iskustva. Kreator više od 100 sajtova od kojih većina imaju zavidan broj poseta.

CENA KURSA / OBUKE

Regularna cena kursa/obuke: 29.800 rsd

  • 10% popusta uz studentski index
  • Dodatni popust od 5% mоžete ostvariti celokupnom uplatom kursa
  • Mogućnost plaćanja na 4 mesečne rate

Za sve informacije poziv, viber, sms: 061 / 323 – 1409

Isti kurs/obuku možete pohađati i ONLINE gde god da se nalazite.
Grupa od 3 – 7 polaznika.

Mogu samo reći da sam prezadovoljan znanjem koje sam stekao u vrlo kratkom vremenskom periodu tokom pohadjanja web dizajn kursa. Kurs obuhvata sve esencijalne celine koje su potrebne web developeru. Znanje koje sam stekao upotrebljavam svakodnevno na profesionalnom nivou prilikom izrade prilagodljivih web sadržaja. Aleksandar je svojom temeljnom metodikom rada, i posvećenošću uspeo da na najefikasniji način približi svet programiranja potpunom početniku u svetu programiranja!

Nikola Bogdanović, Javascript Developer - Codeus
Strahinja Pantovic

Došao sam na kurs bez ikakvog predznanja, da bih odmah nakon završenog kursa napravio svoj prvi web sajt. Pored HTML-a i CSS-a naučio sam da radim u Photoshop-u i WordPress-u. Znanje koje sam stekao koristim i danas radeći kao Frontend Developer.
Preporučujem kurs svakome ko želi da se bavi web programiranjem.

Strahinja Pantović, Frontend Developer - ComData
vebdizajn

Upisao sam ovaj kurs na sugestiju prijatelja kome je isti pomogao da se ostvari profesionalno. Ovo što ovaj kurs nudi jesu predavanja koja su jednostavna, praktična i fokusirana na suštinu onoga što je najpotrebnije za bavljenje profesijom za koju ovaj kurs nudi obuku. Profesor/i je profesionalan, ali i pristupačan i uvek na raspolaganju polaznicima kursa. On, kao i sam sadržaj kursa nas na najbolji način pripremaju za dalji uspeh u pronalaženju posla nakon završetka kursa, ali i dalji napredak i usavršavanje.

Vukan Trajković
Irena Cvetković

Kurs mi je pomogao da unapredim svoje veštine na poslu i da postanem još bolja u onome što radim. Preporučila bih svima ovaj odličan kurs koji povećava mogućnost zaposlenja u širem spektru svih poslova i IT poslova. Prezadovoljna sam.

Veoma kvalitetna kurs sa puno pozitivne energije i veoma lakog i brzog savladavanja gradiva. Tokom ovog malog perioda u trajanju od 4 meseca uspešno sam savladao HTML5, CSS3, Bootstrap – naravno u tome mi je pomogao naš predavač koji nam je precizno i jasno objašnjavao svako gradivo i uvek nam izlazio u susret. Svakom ko voli da provodi vreme za računarom preporučujem da upiše ovaj kurs, jer gde je zabava tu može da bude i dobro plaćen posao koji ćete raditi sa uživanjem.

Željko Mirčev
Nikola-Radisavljevic
Na kursu sam došao kao apsalutni početnik. Kvalitet kursa je fenomenalan. Aleksandar je tu kao podrška uvek kako za probleme u programiranju tako i za dobar savet pri zapošljenju.
Nikola Radisavljević, QA tester - Naissus technologies

Na ovom kursu sam naučio HTML, CSS, Bootstrap i upoznao se sa wordPress-om i JavaScript-om. Saznanja koja sam dobio ulila su mi samopouzdanja da mogu da se bavim web-dizajnom i budem 1 u 10. Ono što ovaj kurs izdvaja od ostalih je to što po završetku obuke niste prepušteni sami sebi. Sa predavačem sam i dalje u kontaktu, i slobodan sam da mu se obratim prilikom komplikovanih zadataka, ili nedoumica. Toplo preporučujem ovaj kurs svakome ko želi da obogati postojeće, ili stekne novo znanje.
Budi i ti 1 u 10!

Milos Jovanović