Strani jezici

-povežite se sa svetom-

Naša preporuka

Preporučujemo Vam najbolje škole na našem sistemu. Svaka škola ima sertifikovano osoblje koje će vas na najbolji način provesti kroz kurs ili obuku koje pohađate.

Pronađite školu u vašem gradu

Search
Generic filters
Odabrana kategorijaOdaberi lokaciju

Škole stranih jezika su jedna od najtraženijih stvari poslednjih godina. Naš sajt Kursomanija vam nudi bogat i raznovrstan izbor škola za učenje stranih jezika, kroz koje ćete, uz svesrdnu pomoć iskusnih predavača, ostvariti željene rezultate, a iznad svega postići slobodu i sigurnost u komunikaciji na stranom jeziku. Stručna osposobljavanja, prekvalifikacije i dokvalifikacije su samo neke opcije koje ćete pronaći u školama stranih jezika na našem sajtu. Sa lakoćom i uz veoma malo truda savladajte osnove, ali i usavršite svoje znanje. Škole stranih jezika imaju prilagođene programe, koji odgovaraju svakom pojedincu. Učenje stranog jezika mora da bude smisleno i pravilno isplanirano, stoga vam nudimo mogućnost da u skladu sa vašim zahtevima odaberete školu koja vam najviše odgovora. Pripremite se za fakultet, život u inostranstvu, posao ili za polaganje međunarodno priznatih ispita različitih nivoa. Budite uspešni u svom poslu, olakšajte sebi komunikaciju sa ljudima širom sveta uz neku od škola koje vam nudi sajt Kursomanija.

Najnovije na portalu

Piccadilly school

Mi nismo osmislili neku posebnu metodu podučavanja. Mi jednostavno sprovodimo zanimljivu i efikasnu nastavu u kojoj primenjujemo metode koje će Vas u potpunosti osposobiti za samostalnu komunikaciju na stranom jeziku.

Camelot – Škola stranih jezika i matematike

Camelot je moderna škola stranih jezika, matematike i fizike, koja već treću godinu uspešno radi na Duvanistu, na sigurnoj lokaciji po decu, na samom putu do škole “Dušan Radovic” .

  • word whiz izdvojena slika

Word Whiz

Word Whiz je škola stranih jezika u kojoj možete pohađati kurseve: engleskog, nemačkog, francuskog, italijanskog, holanskog i ruskog jezika.

Parlare edukativni centar

Edukativni centar - Parlare čini stručni tim sa bogatim višegodišnjim iskustvom u pripremi, organizaciji i izvođenju kurseva stranih jezika za decu i odrasle.

  • fokus deutsch facebook

Fokus Deutsch

Mi smo škola nemačkog jezika koja se godinama bavi kvalitetnom nastavom i kursevima nemačkog jezika koji su koncipirani u skladu sa GER ( Medjunarodnim jezičkim referencama ) i zahvaljujući kvalitetnoj i efikasnoj nastavi, postali smo Ispitni centar medjunarodno priznatih sertfikata.

  • produzeni boravak osmeh logo

Produženi boravak “Osmeh”

Boravak za decu pre i posle škole. Neka Vaša deca uče jezike sa nama. Grupna ili individualna nastava, pomoć u savladavanju školskog gradiva, SoS časovi i još puno toga. Osmeh je najvažniji jer kroz osmeh gradimo svet.

  • Linguista centar logo social

Linguista doo

Organizujemo nastavu engleskog, nemačkog, francuskog i italijanskog jezika za odrasle i decu. Kursevi koje imamo u ponudi su standardni, poluintenzivni i intenzivni. U ponudi imamo sve nivoe od A1 do C2.

Najpopularnije kategorije

Sve kategorije
Go to Top