Digitalni sertifikat i cv sitem za škole

Testiraje sertifikat cv sistem potpuno besplatno!

Kreativni tim KURSOMANIJE je stvorio novu dimenziju promocije vaše škole, kursa ili obuke. Bilo da ste škola ili pojedinac možete na jedinstven način poboljšati vaše usluge.

Zapravo se radi o novom DIGITALNOM SERTIFIKAT CV SISTEMU koji daje mogućnost klijentima da na jedinstven način istaknu svoj kurs, obuku ili školu. Ono što će obradovati vaše polaznike je samo saznanje da će imati pristup digitalnom sertifikatu i cv-u u svako doba dana.

Svaka škola ili pojedinac dobijaju naloge na kojima mogu napraviti digitalne sertifikate i cv-e svojim učenicima.

Ovo je idealan i jedinsteveni način da vaši polaznici budu više motivisani i zainteresovani za vaše kurseve ili obuke koje nudite.

Takav materijal u digitalnom formatu polaznici će deliti na svojim društvenim mrežama ili slati prijateljima u privatnim porukama a samim tim će promovisati i vašu školu na najbolji i pozitivan način!

Svaki sertifikat i cv mogu da budu prilagođeni jeziku na kome želite i to lično vi možete uraditi logovanjem na sistem! Na stranici s.kursomanija.rs ukucavanjem jedinstvenog ID-a ili SN-a sa sertifikata pronaćićete sertifikat za određenu osobu.

Takođe, jedna od prednosti sistema je što poslodavac može videti sertifikate i cv-e vaših polaznika ( ukoliko im vaši polaznici daju id digitalnog sertifikata ili link cv-a ) što je još jedan razlog i prednost vaše škole da je polaznici odaberu.

Sve škole koje imaju online obuke ili kurseve sada mogu na jedinstven način da izdaju i digitalne sertifikate i cv-e svojim učenicima gde god se učenici nalazili! Sistem je prilagođen tako da možete da kreirate sertifikat ili cv na jezik na koji vi smatrate da treba!

Bilo da imate ili nemate web sajt vašu školu možete predstaviti na sistemu KURSOMANIJA.RS i kroz prezentaciju je povezati na DIGITALNI SERTIFIKAT CV SISTEM.

Dobijate lično vaš sopstveni nalog na koji samo vi imate pristup!

Iskoristite promo period u kojem možete u potpunosti besplatno testirati sistem i ubaciti sertifikate i cv-e vaših učenika!

Kada istekne promo period potrebno je kupiti jedan od nasih paketa. Ukoliko ne želite da kupite bilo koji paket vaš nalog se zaključava ali svi cv-ji i sertifikati ostaju vidljivi na sistemu i dostuni za vaše polaznike! Kasnije ako odlučite da se vratite na sistem dobijate pristup svim nalozima.

Ukoliko ste zainteresovani popunite formu i mi ćemo vam poslati podatke za pristup na sistem u narednih 24h na email koji ste ostavili.