kursevi programiranja

2. decembra STARTUJU nove grupe za kurseve: VEB DIZAJN I JS

Prvih 20 časova BESPLATNO!

20% NOVEMBARSKOG POPUSTA NA SVE KURSEVE!!!

PRIJAVI SE U FORMI ZA KURS!

Kurs za početnike

Načinite prve korake u svetu programiranja

SAZNAJ VIŠE

Specijal kurs

Ako ste imali kontakta sa kodiranjem / programiranjem OVO JE KURS ZA VAS.

SAZNAJ VIŠE

JS programiranje

Kreiramo, učimo i refaktorišemo logičke igre

SAZNAJ VIŠE

Pohađanje obuka/kurseva preko interneta Vam omogućava da na moderan način zakoračite u svet programiranja. Nije bitno gde se nalazite već je bitno da imate dobru internet konekciju i mirno okruženje gde ćete moći da radite.

PREDNOSTI online nastave su:
1. Štedite vreme ( gradski prevoz, troškovi puta ) a samim tim i novac
2. Radite u vašem komfornom okruženju i nije bitno gde se nalazite
3. Smanjujete rizik od gripa i drugih virusa
4. Termini su posle 20h

Grupe su od 3 do 6 osoba.

Za ONLINE LIVE pohađanje kursa i pristup na sistem potrebno je imati odličan internet i dobar kompjuter kao i DISCORD nalog koji možete otvoriti besplatno.

Kursevi su namenjeni:

  • svima koji žele da se prekvalifikuju i nađu bolji i plaćeniji posao,
  • svakome ko želi da zakorači u svet programiranja,
  • studentima i srednjoškolcima koji žele da prošire svoja znanja,
  • svakome ko želi da nauči koncepte development-a i zaposli se kao developer.

Nakon uspešno završenog kursa dobićete sertifikat sa jedinstvenim ID-om. Unosom ID na sistemu kursomanija pristupićete vašem digitalnom sertifikatu gde ćete moći (vi ili poslodavac za koga konkurišete na poslu) da vidite program po kome ste završili kurs, ocenu koju ste dobili na kursu.
Pored sertifika možemo kreirati i Vaš online CV koji će direktno biti povezan sa digitalnim sertifikatom. Postoji mogućnost da sve bude postavljeno na engleskom jeziku ukoliko Vi to budete želeli.
Na teritoriji Srbije sertifikat šaljemo poštom.

Kompanija Iva Solution vam pruža i mogućnost zapošljenja. Imamo dosta zanimljivih projekata kao i klijente iz inostranstva na čijim projektima možete raditi ukoliko ispunite kriterijume. Trenutnu potražnju programera za naše outsourcing projekte možete pogledati na sledećem linku.

Napomena: Polaznici koji završe kod nas jedan kurs, DRUGI kurs imaju po ceni od 36.000 rsd!

Postavite pitanje:

Šta kažu studenti koji su završili kurseve:

Upisao sam kurs sa željom da napredujem na poslu, svestan da sa više znanja mogu da dobijem odgovornije poslove a samim tim i odgovorniju i bolje plaćenu poziciju u firmi. Upisao sam kurs veb dizajn i za Aleksandra mogu da kažem samo reči hvale. Na poslu sam počeo da radim WordPress što mi je i bio cilj. Preporučujem ovaj kurs svima koji žele da se bave veb dizajnom ili da zakorače u svet programiranja.
Nikola Trpkovski, IT support - DualSOFT
Irena Cvetković

Kurs mi je pomogao da unapredim svoje veštine na poslu i da postanem još bolja u onome što radim. Preporučila bih svima ovaj odličan kurs koji povećava mogućnost zaposlenja u širem spektru svih poslova i IT poslova. Prezadovoljna sam.

Veoma kvalitetna kurs sa puno pozitivne energije i veoma lakog i brzog savladavanja gradiva. Tokom ovog malog perioda u trajanju od 4 meseca uspešno sam savladao HTML5, CSS3, Bootstrap – naravno u tome mi je pomogao naš predavač koji nam je precizno i jasno objašnjavao svako gradivo i uvek nam izlazio u susret. Svakom ko voli da provodi vreme za računarom preporučujem da upiše ovaj kurs, jer gde je zabava tu može da bude i dobro plaćen posao koji ćete raditi sa uživanjem.

Željko Mirčev
Nikola-Radisavljevic
Na kursu sam došao kao apsalutni početnik. Kvalitet kursa je fenomenalan. Aleksandar je tu kao podrška uvek kako za probleme u programiranju tako i za dobar savet pri zapošljenju.
Nikola Radisavljević, QA tester - Naissus technologies
vebdizajn

Upisao sam ovaj kurs na sugestiju prijatelja kome je isti pomogao da se ostvari profesionalno. Ovo što ovaj kurs nudi jesu predavanja koja su jednostavna, praktična i fokusirana na suštinu onoga što je najpotrebnije za bavljenje profesijom za koju ovaj kurs nudi obuku. Profesor/i je profesionalan, ali i pristupačan i uvek na raspolaganju polaznicima kursa. On, kao i sam sadržaj kursa nas na najbolji način pripremaju za dalji uspeh u pronalaženju posla nakon završetka kursa, ali i dalji napredak i usavršavanje.

Vukan Trajković

Mogu samo reći da sam prezadovoljan znanjem koje sam stekao u vrlo kratkom vremenskom periodu tokom pohadjanja web dizajn kursa. Kurs obuhvata sve esencijalne celine koje su potrebne web developeru. Znanje koje sam stekao upotrebljavam svakodnevno na profesionalnom nivou prilikom izrade prilagodljivih web sadržaja. Aleksandar je svojom temeljnom metodikom rada, i posvećenošću uspeo da na najefikasniji način približi svet programiranja potpunom početniku u svetu programiranja!

Nikola Bogdanović, Javascript Developer - Codeus
Znanje koje sam stekao preko raznoraznih turtorijala mi nije baš bilo od pomoći i tad je pala odluka za ovaj kurs. Nisam se pokajao jer sam uz Aleksandrovu pomoć uspeo da steknem znanje i veštine koje mi pomazu za dalje usavršavanje. Iz mog iskustva kurs vam pruža upravo ono sto vam treba kao početniku.
Miloš Cvetković, Student

Tražio sam neki način da se usavršim i proširim svoja znanja kako bih imao mogućnost napretka u karijeri. Na preporuku prijatelja koji je već pohađao kurs sa istom namerom, krenuo sam da radim sa Aleksandrom. Jako sam zadovoljan što je rad dao rezultate jako brzo, zahvaljujući novom znanju uspeo sam da promenim firmu i napredujem u karijeri. Što se samog kursa i predavača tiče imam samo pohvale, kurs je lepo organizovan u celine, ima puno praktičnog rada, a Aleksandar nađe način da svakome približi i objasni materiju. Preporučio bih kurs svima, kako onima koji tek počinju, tako i onima koji žele da prošire stečena znanja.

Žarko Petković, QA tester - Shared Mobility
Strahinja Pantovic

Došao sam na kurs bez ikakvog predznanja, da bih odmah nakon završenog kursa napravio svoj prvi web sajt. Pored HTML-a i CSS-a naučio sam da radim u Photoshop-u i WordPress-u. Znanje koje sam stekao koristim i danas radeći kao Frontend Developer.
Preporučujem kurs svakome ko želi da se bavi web programiranjem.

Strahinja Pantović, Frontend Developer - ComData

Na ovom kursu sam naučio HTML, CSS, Bootstrap i upoznao se sa wordPress-om i JavaScript-om. Saznanja koja sam dobio ulila su mi samopouzdanja da mogu da se bavim web-dizajnom i budem 1 u 10. Ono što ovaj kurs izdvaja od ostalih je to što po završetku obuke niste prepušteni sami sebi. Sa predavačem sam i dalje u kontaktu, i slobodan sam da mu se obratim prilikom komplikovanih zadataka, ili nedoumica. Toplo preporučujem ovaj kurs svakome ko želi da obogati postojeće, ili stekne novo znanje.
Budi i ti 1 u 10!

Milos Jovanović