Ostalo

-Pronađite ono što vas interesuje-

Naša preporuka

Preporučujemo Vam najbolje škole na našem sistemu. Svaka škola ima sertifikovano osoblje koje će vas na najbolji način provesti kroz kurs ili obuku koje pohađate.

Pronađite školu u vašem gradu

Search
Generic filters
Odabrana kategorija

Odaberi lokaciju

Najnovije na portalu

Camelot – Škola stranih jezika i matematike

Camelot je moderna škola stranih jezika, matematike i fizike, koja već treću godinu uspešno radi na Duvanistu, na sigurnoj lokaciji po decu, na samom putu do škole “Dušan Radovic” .

  • word whiz izdvojena slika

Word Whiz

Word Whiz je škola stranih jezika u kojoj možete pohađati kurseve: engleskog, nemačkog, francuskog, italijanskog, holanskog i ruskog jezika.

  • produzeni boravak osmeh logo

Produženi boravak “Osmeh”

Boravak za decu pre i posle škole. Neka Vaša deca uče jezike sa nama. Grupna ili individualna nastava, pomoć u savladavanju školskog gradiva, SoS časovi i još puno toga. Osmeh je najvažniji jer kroz osmeh gradimo svet.

Mala matura – pripremna nastava

Mala matura - pripremna nastava - Kvalitetna priprema za polaganje završnog ispita (male mature), upis željene srednje škole i uspešan nastavak školovanja.

Škola brzog čitanja i mudrog učenja

Škola brzog čitanja i mudrog učenja - Namenjeno deci školskog uzrasta, kao i odraslima, koji žele da – sa manje dosade, truda i utroška vremena – postižu bolje rezultate u školi, fakultetu i poslu .

Anđeli – Škola Preduzetništva

Anđeli – Škola Preduzetništva - Kad saberemo godine iskustva u preduzetništvu, vođenju firmi, medijima i marketingu, nakupi se tu preko četiri decenije iskustva...

Mali Monmartr – Art studio

Mali Monmartr – Art studio - Crtanje, slikanje , vajanje za decu i odrasle. Osmišljen po uzoru na najbolje umetničke škole u svetu, stekao je ugled u domaćoj i medjunarodnoj javnosti kao dobra škola za darovitu decu i omladinu.

Najpopularnije kategorije

Sve kategorije
Go to Top