Nega i lepota

Naša preporuka

Preporučujemo Vam najbolje škole na našem sistemu. Svaka škola ima sertifikovano osoblje koje će vas na najbolji način provesti kroz kurs ili obuku koje pohađate.

Pronađite školu u vašem gradu

Search
Generic filters
Odabrana kategorija

Odaberi lokaciju

U potrazi ste za novim zanimanjem koje je traženo ili vam je potreban dodatan izvor prihoda? Da li želite da postanete profesionalni frizer, šminker, maser ili kozmetičar? Volite da se bavite negom i ulepšavanjem lica, tela, noktiju i kose – Na pravom ste mestu. Misija Kursomanije je da klijentima obezbedi visokokvalitetne i pouzdane škole za negu lepote. Naš sajt vam nudi mnogobrojne škole za negu lepote i kurseve koji će vam pomoći da budete najbolji u svom poslu. Steknite nova znanja i iskustva u ovoj oblasti, savladajte tehnike i na kraju primenite i unovčite svoje znanje uz pomoć škola koje imamo u ponudi. Spojite posao i zadovoljstvo i uživajte u tome što volite da radite. Danas je nezamislivo da žena ne bude negovana, zbog toga su stalno traženi kvalifikovani kadrovi u oblasti nege i lepote. Postanite i vi jedan od njih. Odlučite koja vam oblast najviše odgovara i odaberite neku od najboljih škola za negu lepote. Složićete se da pretraga na internetu može biti veoma iscrpljujuća i dosadna. Zato vam naš sistem omogućava da na jednom mestu brzo i efikasno pronađete ono što vam je potrebno!

Najnovije na portalu

Beauty Ladies Andrijana Ana

Beauty Ladies Andrijana Ana- Centar za edukacije nudi individualne i grupne obuke iz oblasti maderoterapije i nadogradnje svilenih trepavica.

Danijela Stil – Nail Academy

Danijela Stil nail training center je edukativni centar iz oblasti manikira, nege prirodnih i izrade i dizajna veštačkih noktiju i VIP Nail salon.

Orient – Škola masaže

Orient – Škola masaže je škola koja u potpunosti ispunjava sve standarde edukacija u oblasti masaže i kozmetike. Školu vodi osnivač Kristina Mlađenović sertifikovani fizioterapeut.

J & J – Edukativni centar

J & J - Edukativni centar vam pruža mogućnost da steknete znanje za ličnu negu i upotrebu kozmetičkih proizvoda kod kuće i “za svoju dušu“.

Jelena Đorđević – Beauty lines studio

Beauty Lines studio Jelena Djordjević je osnovan 2007. godine sa željom da pruži profesionalnu uslugu šminkanja damama u Nišu. Salon postaje prepoznatljiv po nadogradnji svilenih trepavica i edukacijom, uslugom permanentne šminke i microbladinga.

Najpopularnije kategorije

Sve kategorije
Go to Top