fbpx

Knjigovodstvo / Računovodstvo

-steknite nove veštine-

Naša preporuka

Preporučujemo Vam najbolje škole na našem sistemu. Svaka škola ima sertifikovano osoblje koje će vas na najbolji način provesti kroz kurs ili obuku koje pohađate.

Pronađite školu u vašem gradu

Search
Generic filters
Odabrana kategorija

Odaberi lokaciju

Posao knjigovođe jedan je od trenutno i dugoročno najtraženijih zanimanja u Srbiji. Usled nedostatka stručnog kadra u ovoj oblasti postoji velika potražnja za ovim kadrovima. Skoro svaka firma ima svoju knjigovodstvenu službu, a veliki je broj novootvorenih knjigovodstvenih agencija u poslednje vreme. Zbog toga su svima njima potrebne knjigovođe. Ukoliko vas zanimaju finansije i finasijski izveštaji, početnik ste ili već imate iskustva u ovom poslu, a potrebna vam je dodatna obuka, onda je kurs knjigovodstva idealan za vas. Naš sajt vam nudi škole koje u svojoj ponudi imaju veliki izbor kurseva knjigovodstva i računovodstva. Pored savladavanja teorijskih principa, zakonskog i pravnog okvira i dvojnog knjigovodstva, posebna pažnja na kursevima i školama, koje vam naš sajt nudi, je i na primeni knjigovodstvenog programa na računaru, bez čega se danas ne može zamisliti jedna moderna kancelarija. Prilagodite svoje poslovne sposobnosti zahtevima tržišta radne snage i postanite kvalifikovani kadar uz pomoć škola i kurseva knjigovodstva koje imamo u ponudi za vas.

Najnovije na portalu

Enterkont – Kragujevac

Od samog početka rada obuka se izvodi na legalizovanom softveru, predavači su visokostučni profesionalci iz oblasti za koju vrše edukaciju, rad se odvija u grupama od tri do pet polaznika, za svaku vrstu obuke napravljen je nastavni plan i program, svaki čas je unapred koncipiran, prostorija u kojoj se obavlja obuka je klimatizovana.

KFG Centar

KFG Education Centar je privatna škola koja okuplja iskusne predavače iz raznih oblasti, a čija je osnovna delatnost obrazovanje odraslih. Prednost u odnosu na druge velike škole je što formiramo manje grupe, pa je pored nižih cena, posvećenost svakom polazniku mnogo veća.

Finance Team

Škola Finance Team već 8 godina organizuje kurseve za obrazovanje kadrova. U nastavi se primenjuju najsavremenije metode logičkog učenja koje omogućava aktiviranje i leve i desne hemisfere mozga. U procesu savlađivanja gradiva primenjuju se metode uključivanja i inicijativa polaznika za aktivan rad po preporuci EU.

Institut za računovodstvo i reviziju

„Institut za računovodstvo i reviziju“ d.o.o., Beograd u saradnji sa Savezom računovođa i revizora organizuje početni kurs za obavljanje poslova u računovodstvu.

BIZ Concept kursevi – Beograd

BIZ Concept je privredni subjekt čija je osnovna delatnost vodjenje poslovnih knjiga pravnih lica i preduzetnika. Organizacijom kurseva knjigovodstva odlučili smo da svoja znanja i višegodišnje iskustvo prenesemo svima koji tragaju za primenljivim veštinama i znanjima iz ove oblasti.

Centar Wizard

Ukoliko imate potrebe za usavršavanjem Vaših kadrova možete nas kontaktirati, a mi ćemo organizovati obuku u našim ili Vašim prostorijama.

Eduka Plus

Eduka Plus je centar za obrazovanje, za cilj ima ovladavanje konkretnim poslovnim veštinama. Naši polaznici lako nalaze posao ili pokreću sopstveni biznis.

Najpopularnije kategorije