Knjigovodstvo / Računovodstvo

-steknite nove veštine-

Naša preporuka

Preporučujemo Vam najbolje škole na našem sistemu. Svaka škola ima sertifikovano osoblje koje će vas na najbolji način provesti kroz kurs ili obuku koje pohađate.

Pronađite školu u vašem gradu

Search
Generic filters
Odabrana kategorija

Odaberi lokaciju

Posao knjigovođe jedan je od trenutno i dugoročno najtraženijih zanimanja u Srbiji. Usled nedostatka stručnog kadra u ovoj oblasti postoji velika potražnja za ovim kadrovima. Skoro svaka firma ima svoju knjigovodstvenu službu, a veliki je broj novootvorenih knjigovodstvenih agencija u poslednje vreme. Zbog toga su svima njima potrebne knjigovođe. Ukoliko vas zanimaju finansije i finasijski izveštaji, početnik ste ili već imate iskustva u ovom poslu, a potrebna vam je dodatna obuka, onda je kurs knjigovodstva idealan za vas. Naš sajt vam nudi škole koje u svojoj ponudi imaju veliki izbor kurseva knjigovodstva i računovodstva. Pored savladavanja teorijskih principa, zakonskog i pravnog okvira i dvojnog knjigovodstva, posebna pažnja na kursevima i školama, koje vam naš sajt nudi, je i na primeni knjigovodstvenog programa na računaru, bez čega se danas ne može zamisliti jedna moderna kancelarija. Prilagodite svoje poslovne sposobnosti zahtevima tržišta radne snage i postanite kvalifikovani kadar uz pomoć škola i kurseva knjigovodstva koje imamo u ponudi za vas.

Najnovije na portalu

Enterkont – Kragujevac

Od samog početka rada obuka se izvodi na legalizovanom softveru, predavači su visokostučni profesionalci iz oblasti za koju vrše edukaciju, rad se odvija u grupama od tri do pet polaznika, za svaku vrstu obuke napravljen je nastavni plan i program, svaki čas je unapred koncipiran, prostorija u kojoj se obavlja obuka je klimatizovana.

KFG Centar

KFG Education Centar je privatna škola koja okuplja iskusne predavače iz raznih oblasti, a čija je osnovna delatnost obrazovanje odraslih. Prednost u odnosu na druge velike škole je što formiramo manje grupe, pa je pored nižih cena, posvećenost svakom polazniku mnogo veća.

Finance Team

Škola Finance Team već 8 godina organizuje kurseve za obrazovanje kadrova. U nastavi se primenjuju najsavremenije metode logičkog učenja koje omogućava aktiviranje i leve i desne hemisfere mozga. U procesu savlađivanja gradiva primenjuju se metode uključivanja i inicijativa polaznika za aktivan rad po preporuci EU.

Institut za računovodstvo i reviziju

„Institut za računovodstvo i reviziju“ d.o.o., Beograd u saradnji sa Savezom računovođa i revizora organizuje početni kurs za obavljanje poslova u računovodstvu.

BIZ Concept kursevi – Beograd

BIZ Concept je privredni subjekt čija je osnovna delatnost vodjenje poslovnih knjiga pravnih lica i preduzetnika. Organizacijom kurseva knjigovodstva odlučili smo da svoja znanja i višegodišnje iskustvo prenesemo svima koji tragaju za primenljivim veštinama i znanjima iz ove oblasti.

Centar Wizard

Ukoliko imate potrebe za usavršavanjem Vaših kadrova možete nas kontaktirati, a mi ćemo organizovati obuku u našim ili Vašim prostorijama.

Eduka Plus

Eduka Plus je centar za obrazovanje, za cilj ima ovladavanje konkretnim poslovnim veštinama. Naši polaznici lako nalaze posao ili pokreću sopstveni biznis.

Najpopularnije kategorije

Sve kategorije
Go to Top