Naša preporuka

Preporučujemo Vam najbolje škole na našem sistemu. Svaka škola ima sertifikovano osoblje koje će vas na najbolji način provesti kroz kurs ili obuku koje pohađate.

Pronađite školu u vašem gradu

Search
Generic filters
Odabrana kategorija


Odaberi lokaciju

Danas je bavljenje IT poslovima jedno od najrasprostranjenijih i najprofitabilnijih zanimanja. Zbog toga su škole kurseva, koje nude obuke u ovoj oblasti, veoma tražene. Na našem sajtu možete pronaći veliki izbor škola uz pomoć kojih ćete steći potrebno znanje, kako biste se uspešno bavili ovim poslom. Savladajte osnove programiranja, naučite najtraženije programske jezike poput JavaScript, PHP, Java, C# i još puno drugih uz pomoć škola iz naše bogate ponude. Pored programiranja, možete se odlučiti za neku od oblasti kao što su Web dizajn, Multimedija, Administracija mreže ili 3D dizajn. Do posla u IT sektoru najbrže ćete doći ako posedujete najsavremenija praktična znanja iz ove oblasti. Škole koje vam nudimo svojom kvalitetnom, modernom i efikasnom nastavom, koja je prilagođena svim uzrastima, edukuju učenike za zanimanja koja traži savremeno društvo i koja su odlično plaćena. Informacije, pogotovo u oblasti informacionih tehnologija, svakodnevno zastarevaju. Svaki novi dan vam nudi bezbroj mogućnosti za nova usavršavanja. Zato najbolje škole kurseva pronadjite samo jednim klikom u pretrazi našeg sajta i zakoračite u neki sasvim novi svet.

Najnovije na portalu

Specijal Live Kurs

Popunite prijavu ili postavite pitanje POVEĆAJTE MOGUĆNOST ZAPOSLENJA NA POZICIJI [...]

JavaScript LIVE kurs

Popunite prijavu ili postavite pitanje POVEĆAJTE MOGUĆNOST ZAPOSLENJA NA POZICIJI [...]

In Centar

In Centar programi usmereni su na praktična znanja, edukaciji i veštini za mlade i ambiciozne osobe koje žele da pokrenu sopstveni biznis ili da postanu vrhunski stručnjaci u nekoj oblasti.

Komp Kamp – letnji kamp

Deca u kampu razvijaju vrednosti i veštine koje će im omogućiti dobar početak u životu i pomoći im da dosegnu svoj pun potencijal sa nadom da će u budućnosti i oni jednog dana doprineti pozitivnim promenama u društvu.

Aleph škola programiranja

Vrhunski predavači, kvalitetna oprema i alat za rad.Naš cilj je da stvaramo programere koji će učiti i pomagati drugima.

Crater – VFX Training Center

Uspešno se bavimo obukom odraslih i tinejdžera u oblasti kompjuterske grafike od 2012. godine. Veliko nam je zadovoljstvo da iskustvo stečeno u kreiranju animacija i vizuelnih efekata za filmove, reklame i razne televizijske sadržaje, prenesemo zainteresovanima i stvorimo profesionalce u VFX industriji.

Najpopularnije kategorije

Sve kategorije
Go to Top