Čime se bavimo?

Imperial School of English je škola sa ponudom svih vrsta kurseva za učenje engleskog jezika. Ponuda prati najnovije standarde OXFORD i MACMILLAN programa, svetski priznatih i odobrenih od strane Ministarstva prosvete republike Srbije.
Naš osnovni cilj je da svojim polaznicima pružimo najsavremeniji način učenja i usvajanja stranog jezika. Ono što je nama najvažnije jesu visokokvalitetni kursevi, najmodernije metode nastave, odlični tehnički uslovi i opremljenost, nastavna sredstva renomiranih svetskih izdavača, kao i neprekidno usklađivanje programa školovanja sa razvojem tržišta.  Ponudu kurseva prilagodii smo svim uzrasnim grupama, od najmladjih polaznika do odraslih.

Uspeh zagarantovan

Nudimo vam interaktivne, moderne kurseve na kojima ćete savladati sve veštine potrebne za vladanje jezikom: govor, čitanje, pisanje i slušanje. Motivišemo vas da što više koristite jezik koji učite i primenite sve naučeno.
Najviše pažnje posvećujemo komunikaciji, a nastavni program pravimo po vašoj meri.
Savladajte jezik u prijatnoj atmosferi, sa profesorima i polaznicima koji vas podržavaju da što brže napredujete!

uspeh zagarantovan

U ponudi su:

 • Kursevi engleskog jezika za sve uzraste

 • Individualni časovi koji se izvode po potrebi, plaćaju se po održanom času i podrazumevaju pomoć oko školskog programa, pripreme za kontrolne i pismene zadatke, pripreme za prijemni ispit iz engleskog jezika

 • Prevod tekstova Eng-Srb i Srb-Eng

 • Interaktivna nastava

 • Savremeno opremljene prostorije

 • Prilagođeno svim nivoima znanja

 • Online nastava

 • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Predškolski uzrast od 4 do 6 godina
Školski uzrast od 1. do 8. razreda
Srednjoškolci /
Opšti kurs za odrasle A1 – C2
Poslovni kurs Biznis kurs
Priprema za prijemne ispite /
Prevodilačke usluge /

Naše sedište je na lokaciji

Predškolski uzrast od 4-6 godina (grupna nastava)

 • 10 meseci, 80 časova
 • Nedeljno 2×1 čas (45min)
 • Broj časova mesečno 8

Program je namenjen deci predškolskog uzrasta.
Glavne nastavne jedinice plasiraju se putem pesmica i poučnih priča. Pored pesmica koje predstavljaju ciljni rečnik koji treba da se usvoji u određenoj lekciji, tu su i pesmice koje idu uz priču, ali i pesme koje pomažu u stvaranju rutine časa: hello, bye, tidy up song kao i takozvane transition rhymes koje deci ukazuju na promenu aktivnosti.
Sav material koji se nalazi u udžbeniku propraćen je adekvatnim vežbicama u radnoj svesci koja predstavlja jednu dodatnu komponentu ovog programa i daje više materijala za rad na času.

Školski uzrast od 1. do 4. razreda (grupna nastava)

 • 10 meseci, 80 časova
 • Nedeljno 2×1 čas (45min)
 • Broj časova mesečno 8

Naši kursevi jezika za decu su kreirani tako da pružaju dosta zabave i učenja kroz igru, ali su u isto vreme i zahtevni. Karakteriše ih ravnomerna zastupljenost svih jezičkih veština koje se razvijaju na integrisan način, kroz dijaloge, tekstove i komunikacijske aktivnosti, uključujući igru, glumu i pesme.
Udžbenici koje koristimo u nastavi su u potpunosti prilagođeni učenicima mlađeg uzrasta. Sadrže sve ono što je njima blisko – zanimljive priče i bajke, vesele ilustracije, mnoštvo aktivnosti crtanja, bojenja, seckanja, lepljenja, glume, pevanja… što proces učenja čini zabavnim.
Do kraja kursa učenici će imati priliku da obogate svoj vokabular kroz mnoštvo interesantnih tema i zabavnih aktivnosti. Neke od tema obuhvataju dnevne aktivnosti, hobi, životinje, odeću, hranu, delove tela, učionicu, porodicu, sport…
Gramatička pravila se uvode ali ne kroz eksplicitna pravila i forme koje se analiziraju, već ih deca bez opterećenja savladavaju spontanim usvajanjem jezika.

Školski uzrast od 5. do 8. razreda (grupna i individualna nastava)

Grupna nastava

 • 10 meseci, 80 časova
 • Nedeljno 2×1 čas (45min)

Individualna nastava

 • 10 meseci, 80 časova
 • Nedeljno 2×1 čas (45min)

Nastava za osnovce se odvija isključivo na engleskom jeziku, gde naši polaznici aktivno učestvuju u nastavnom procesu. Oni uz podršku profesora, spontano stiču samopouzdanje i oslobađaju se u komunikaciji na engleskom jeziku.
Nastava engleskog jezika za školski uzrast od 5. do 8. razreda je bogata jezičkim i društvenim igrama, pomoću kojih osnovci obogaćuju svoj fond reči i zahvaljujući kojim je proces usvajanja stranih jezika spontan i zabavan. Jezičke igre decu opuštaju, podstiču na konverzaciju i na taj način učenici steknu samopouzdanje u komunikaciji i uspešno prevazilaze sve jezičke prepreke.
Časovi engleskog za osnovce su interaktivni i zanimljivi, bogati audio i vizuelnim sadržajima. Nastava je konciprana po najsavremenijim programima za decu ovog uzrasta, koji su usaglašeni sa programima osnovnih škola.
Kursevi engleskog za osnovce odvijaju se po savremenim programima za decu osnovnoškolskog uzrasta i u nastavi se koriste udžbenici renomiranih izdavača.

Srednjoškolski uzrast

Grupna nastava

 • 10 meseci, 80 časova
 • Nedeljno 2×1 čas (50min)

individualna nastava

 • 10 meseci, 80 časova
 • Nedeljno 2×1 čas (50min)

Polaznicima srednjoškolskog uzrasta nudimo visokokvalitetan nastavni program, sproveden po najsavremenijim metodima za učenje stranih jezika. Časovi su dinamični, interaktivni i tematski zanimljivi. Gramatika i leksika se usvajaju kroz raznovrsne interaktivne aktivnosti, u potpunosti prilagođene interesovanjima, uzrastu i nivou znanja srednjoškolaca.

Nastavni planovi i programi za srednjoškolce usaglašeni su sa programima srednjoškolskog obrazovanja, pružajući mogućnost utvrđivanja i nadograđivanja postojećeg znanja polaznika, kao i oslobađanja u aktivnoj komunikaciji na ciljnom jeziku.

Osnovni cilj kurseva za srednjoškolce jeste usavršavanje svih jezičkih kompetencija, rušenje jezičkih barijera, povećanje stepena samopouzdanja u komunikaciji na stranom jeziku.

Program za srednjoškolce uključuje mnoštvo nastavnih i vannastavnih aktivnosti, kao na primer upoznavanje učenika sa kulturom i tradicijom zemlje čiji jezik uče, kreativnih jezičkih radionica i slično. Širok spektar jezičkih vežbi pruža mogućnost za izbalansirani razvoj sve četiri jezičke veštine. Uvek se u okviru jednog vežbanja radi na razvoju najmanje dve veštine istovremeno, dok dodatne interaktivne komponente u vidu CD-ROMova koji idu uz knjigu i radnu svesku omogućavaju samostalni rad kod kuće prilagođen svakom učeniku ponaosob.

Kurs konverzacije (grupna i individualna nastava)

Grupna nastava

 • 10 meseci, 80 časova
 • Nedeljno 2×1 čas (50min)

individualna nastava

 • 10 meseci, 80 časova
 • Nedeljno 2×1 čas (50min)

Cilj nastave stranih jezika je sticanje novih, proširivanje i produbljivanje znanja i umeća u domenu svih jezičkih veština, kao i osposobljavanje za dalje obrazovanje i samoobrazovanje. Kurs konverzacije ima za cilj da polaznici neguju govorni jezik, usvajaju nove reči i izraze, prvenstveno receptivno, a dobrim delom i produktivno.

Polaznici uče kako da razumeju govor i spontano se izražavaju u okviru tema iz svakodnevnog života kao i uže stručnih tema. Pored govornih veština bitno je i negovanje svih tehnika čitanja i razumevanja složenih jezičko-stilskih struktura iz teksta.

Bitno je da se polaznici kursa intelektualno angažuju proširujući istovremeno znanja iz opšte kulture iosposobe se za dalje obrazovanje i samoobrazovanje uz pomoć rečnika, priručnika i stručne literature.

Komunikativne funkcije: utvrđivanje, obnavljanje i proširivanje onih komunikativnih jedinica sa kojima se polaznik upoznao u toku prethodnog školovanja.

Opšti kursevi za odrasle A1, A2, B1, B2, C1, C2 (grupna i individualna nastava)

Grupna nastava

 • 10 meseci, 80 časova
 • Nedeljno 2×1 čas (50min)

individualna nastava

 • 10 meseci, 80 časova
 • Nedeljno 2×1 čas (50min)

Skraćeni kurs (grupna nastava)

 • 6 meseci, 50 časova

 • Nedeljno 2×2 časa (90min)

U ponudi je jedan od najpopularnijih kurseva engleskog jezika na svetu koji je namenjen mladima i odraslima koji se po prvi put upoznaju sa engleskim jezikom, tako i onima koji žele da stečeno znanje podignu na viši nivo.

Posebno smo izabrali seriju udžbenika koji svojom proverenom metodologijom preko 30 godina pomažu učenicima širom sveta da ovladaju veštinama neophodnim za razumevanje i komunikaciju na engleskom jeziku. Udžbenike odlikuje moderan dizajn, novi tekstovi i aktuelne teme.

Širok spektar jezičkih vežbi pruža mogućnost za izbalansirani razvoj sve četiri jezičke veštine. Njih karakteriše uvek realističan kontekst i međusobna integrisanost (uvek se u okviru jednog vežbanja radi na razvoju najmanje dve veštine istovremeno), dok dodatne interaktivne komponente u vidu CD-ROMova koji idu uz knjigu i radnu svesku omogućavaju samostalni rad kod kuće prilagođen svakom učeniku ponaosob.

Individualni čas – svi uzrasti (cena po času)

 • trajanje časa 45min
 • broj časova po dogovoru

Individualni časovi izvode se po potrebi, plaćaju se po održanom času i podrazumevaju pomoć oko školskog programa, pripreme za kontrolne i pismene zadatke, pripreme za prijemni ispit iz engleskog jezika.

Individualni čas može se zakazati u bilo kom terminu i dostupan je svim polaznicima i nepolaznicima kurseva. Broj časova nije ograničen.

Prevod teksta (cena po stranici)

 • Lektura teksta
 • Korektura teksta

Vršimo prevod svih vrsta tekstova sa engleskog na srpski jezik kao i sa srpskog na engleski jezik.

Ono što je potrebno jeste da nam putem mejla pošaljete željeni tekst za prevod i naglasite datum do kada Vam je prevod potreban. Rok za izradu prevoda je najmanje 7 a najviše 15 dana.

Pored prevoda nudimo i usluge lekture i korekture teksta na engleskom jeziku. Dakle, ukoliko imate tekst na engleskom jeziku koji želite da pregledamo i proverimo gramatičku i leksičku ispravnost, takodje ga možete poslati putem e-mail adrese ili doneti u prostorije škole lično. Rok za izradu lekture i korekture je do 7 dana.

Plaćanje se vrši prilikom preuzimanja teksta.

 • Interaktivna nastava

 • Savremeno opremljene prostorije

 • Prilagođeno svim nivoima znanja

 • Online nastava

 • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Predškolski uzrast od 4 do 6 godina
Školski uzrast od 1. do 8. razreda
Srednjoškolci /
Opšti kurs za odrasle A1 – C2
Poslovni kurs Biznis kurs
Priprema za prijemne ispite /
Prevodilačke usluge /

Naše sedište je na lokaciji