Gluma

-ostvarite vaše snove-

Naša preporuka

Preporučujemo Vam najbolje škole na našem sistemu. Svaka škola ima sertifikovano osoblje koje će vas na najbolji način provesti kroz kurs ili obuku koje pohađate.

Pronađite školu u vašem gradu

Search
Generic filters
Odabrana kategorija

Odaberi lokaciju

Gluma je psihički proces delovanja čoveka na sopstvene karakterne osobine kako bi iskreno odgovorio na zadate zamišljene situacije. Suština glume je potisnuti sebe kako bi mogli postati neko drugi. Nismo svi rodjeni da budemo glumci, ali neki od vas zaista jesu. Ono što vam je potrebno je talenat, volja za učenjem i sajt Kusomanija. Zašto baš mi? Zato što u ponudi imamo najbolje škole glume uz koje ćete, uz malo truda i rada, steći znanje koje vam je potrebno da budete dobar glumac. Ideja škola koje imamo u ponudi je da, pored glume, kroz prateći program upoznaju polaznike i sa svim drugim zanimanjima koja su vezana za pozorište, film i televiziju. Ukoliko imate talenat, ali niste sigurni koji je pravi način da ga izrazite, onda je pravo vreme da upišete jednu od škola iz naše bogate ponude. Stručni timovi će vam pomoći da se veoma brzo pronadjete u svetu glume. Usudite se i pokazite svetu vaš talenat! Ko zna, možda ste baš Vi ona osoba koju ćemo gledati u pozorištu, filmu ili na televiziji!

Najnovije na portalu

Petar Pan – Dramski studio

Petar Pan – Dramski studio, kroz vežbe i zadatke, upoznaju osnovu glumačke igre, stvaranje pozorišnog lika, dramsku strukturu jednog dela, proces stvaranja pozorišne predstave.

Vrbas – Škola glume

Vrbas - Škola glume - dodjite da se družimo i zajedno stvaramo u sali bioskopa Juguslavija. Ukoliko ste zainteresovani za pozorište, film, knjige, ukoliko želite da pokažete veštinu preokretanja stvarnosti, moć koncentracije, lepotu igre...

Teatar 13 – Škola glume

Teatar 13 – Škola glume i Centar za kulturu i sport “Šumice” preko trideset godina neguju ljubav prema dramskom stvaralaštvu i maćin su malih i velikih glumaca, uzrasta od 7-18 godina.

Šmiranti – Škola glume

Škola glume je osnovana kako bismo deci pružili priliku da kroz učenje osnova glume, scenskog pokreta i dikcije, koje su prilagođene njima, steknu znanja na javnom nastupu, pred kamerom, mikrofonom i publikom,

Sandra Rodić Janković – Studio glume

Kroz igru i na zabavan način, naši članovi upoznaju osnove glume, režije, dramaturgije, kostimografije i scenografije, kao i osnovne glumačke tehnike neophodne za učestvovanje u bilo kojoj pozorišnoj predstavi ili filmu.

Talija Teatar – Škola Glume

Teatar Talija – Škola Glume, preduzeće za pozorišne i muzičko-scenske programe.Repertoar čine autorske predstave za decu i odrasle sa tekstovima koji se ne mogu videti ni u jednom drugom Pozorištu.

Maska – Škola glume

Škola glume MASKA osnovana je 2010.godine i danas je Studio sa najvećim brojem članova u regionu. Nalazi se na tri lokacije u Beogradu.

Najpopularnije kategorije

Sve kategorije
Go to Top