logo

Čime se bavimo?

Od privatnih časova u udobnosti Vašeg doma, preko onlajn nastave, do godišnjih programa u našim potpuno opremljenim učionicama, Acoustica – Muzički centar će naći način da ljubav muzike unese u Vaš život.

PROGRAMI ZA SVE UZRASTE:

Klasična muzika

Ukoliko ste ljubitelj klasične muzike, mi Vam možemo omogućiti najkvalitetnije muzičko obrazovanje, vodeći Vas kroz muziku po programu ministarstva prosvete. Na času se paralelno uče i osnove solfeđa kao i celokupna teorije muzike.

Moderna muzika

U našoj školi možete učiti da svirate i moderni pravac u muzici koji obuhvata širok spektar muzičkih ukusa (blues, rock, jazz, pop, metal). Brzi metod učenja koji razvijamo već godinama, učiniće da već posle prvog časa naučite da svirate, a iz časa u čas Vaš repertoar odsviranih pesama će rapidno rasti.

Škola gitare

Škola gitare je namenjena kako deci tako i odraslima. U školi se održava individualna i grupna nastava. Savladavanje prvih gitarističkih “koraka”, učenje prvih tonova, sviranje različitih početnih vežbi i laganih melodija i pesama, kao i napredni repertoar, su samo delić našeg programa. Za sve polaznike je obezbeđen instrument koji učenici nose sa sobom kući u toku prva dva meseca, kao i sav propratni materijal. Sa učenicima rade nastavnici sa višegodišnjim pedagoškim iskustvom.

Škola klavijature

Škola klavijature je namenjena kako deci tako i odraslima. U školi se održava individualna i grupna nastava. Sa ovim programom stičete znanje i za sviranje klavira, ukoliko želite da se u potpunosti okrenete klasičnoj muzici. Sa učenicima rade nastavnici sa višegodišnjim pedagoškim iskustvom.

Muzičko zabavište

Muzičko zabavište je namenjeno deci od 3 do 6 godina. Koncept muzičkog zabavišta sadrži horsko pevanje, trening sluha, pogađanje tonskih visina, ritmičko brojanje, muzičko opismenjavanje, učenje i zapisivanje nota, slušanje muzike, upoznavanje sa svim muzičkim žanrovima. Tokom pohađanja muzičkog zabavišta, deca će imati priliku i da se upoznaju sa načinom sviranja više muzičkih instrumenata (gitara,klavir,violina,harmonika,bubanj). U toku ovog ranog perioda muzičke edukacije, deca mogu razviti ljubav prema određenom instrumentu, da kasnije kada stasaju za instrument imaju jasniju sliku o tome šta ih čeka i da li to stvarno žele. Acoustica – Muzički centar ima misiju da ih zainteresuje što više i da im na najbolji mogući način predstavi muziku.

Onlajn časovi

 • Radoja Domanovića 6, Kragujevac;
  Vojvode Stepe 97, Čačak;
  29. Novembra 9, Jagodina
 • 064/ 99-65-824
 • Interaktivna nastava

 • Savremeno opremnjene prostorije

 • Prilagodjeno svim nivoima znanja

 • Online nastava

 • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Klasična muzika /
Moderna muzika /
Škola gitare /
Škola klavijature /
Muzičko zabavište /

Video prezentacija